Kötü geçen ilk devrenin ardından, değişen teknik ekip ve yapılan transferlerle ikinci devrenin farklı olacağını söyleyen Yimpaş Yozgatspor’un cefakar taraftarı, ikinci yarıya umutla bakıyor.
    Yimpaş Yozgatspor’un ilk yarıdaki kötü performansından dolayı çok üzgün olduklarını belirten Cadde taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Harun Doğan, takımın bu şekilde devam etmesinin Yozgat sporu adına çok üzücü olacağını belirterek, “Cadde grubu olarak Yimpaş Yozgatspor’a verdiğimiz destek ortada. Ama istediğimiz futbolu sergileyemeyen bir takımımız var. Biz nekadar destek versekte bilmiyorum belki yönetimden belki teknik ekipten kaynaklanan sıkıntılar oluyor” dedi.
YOZGAT İÇİN DÖNÜM NOKTASI
    İkinci yarının Yimpaş Yozgatspor’un sergileyeceği futbolun Yoszgat futbolunun dönüm noktası olduğuna dikkat çeken Doğan, “Cadde grubu her zaman takımının yanında olmuştur.
    İyi gününde de, kötü gününde de lakin şimdi üçüncü ligde olan takımımız bu ligden de düşecek olursa bu emekler ne olacak” diye konuştu.
TARAFTAR FUTBOLA AÇ
    Yimpaş Yozgatspor’un bu ani düşüşünün ardından yaşanan olayların sorumlularının bulunması gerektiğnin vurgulayan taraftarlar,” Biz üzüntüde de sevinçte de takımımızın yanındayız ama artık sevinme sırası bize de gelsin istiyoruz. Umarım yapılan transferler ve değişen teknik ekip ile birlikte hakettiğimiz başarıyı yaşarız” dedi.
Editör: TE Bilişim