Yapılan Türkiye şampiyonası Finallerinde ilk üçe giren ve aldığı bu başarıdan sonra yeni başarılar bulmak için hazırlıklarına devam eden Yozgatlı Kick-Box’cular destek bekliyor.
    Bir yılını dolduran ve Türkiye Finallerinde ilimizi temsil eden Kick-Box takımı, gösterdiği performans ile turnuvayı ilk üç arasında bitirme şansını buldu.
    Yakaladığı ivme ile ilerleyen zamanlarda çıtayı daha yüksek tutmak istediklerini söyleyen Kick-Box ve Box hocası Yusuf Öcal; “Bilindiği üzere 2010 yılında başladığımız eğitimlerin hemen ardından Türkiye Şampiyonasına katıldık. Verdiğimiz eğitimle öğrncilerimiz bu turnuvada başarı sağlayarak ilk üçe girdiler. Alınan bu başarı sporcu kardeşlerim için büyük bir moral oldu ve yeni turnuva için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Şuanda 65 erkek 18 bayan sporcumuzla yolumuza devam ediyoruz. Yeni katılımlarıda tabi ki geri çevirmiyoruz. Aracılığınız ile bir şeyi daha belirtmek istiyorum. Burada gençler dövüş sanatlarını değil spor ile sağlıklı ve zinde yaşama sanatını kavrıyor. Kick-Box, televizyonlarda izlenilen gibi insanların birbirini öldüresiye dövmesi değildir.Aksine kendini koruma ve özgüvenini artırması yönünde gelişme sağlayan bir spor dalıdır” dedi.
    Yapılan organizasyonlara daha iyi hazırlık ve girişimde bulunmak istediklerini belirten Öcal,” Yapmak istediğimiz ve bulunmak istediğimiz oluşumlar için desteğe ihtiyacımız var. Futbolun, basketbolun olduğu kadar bunun da bir spor dalı olduğunu kabul etmemiz gerekiyor.
    Bu doğrultuda da Sayın Valimizin, Belediye Başkanımızın ve diğer büyüklerimizin desteklerini bekliyoruz. Yozgat adını Türkiye’ de duyurmanın, Türk Bayrağını ise dünyanın heryerinde dalgalandırmanın heyecanı ve hevesini hep içimizde yaşıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilişim