Ağustos ayı sonunda oynanması beklenen Türkiye Kupası eleme turu ilk maçına kadar çalışmalarını Yozgat’ta sürdürecek olan kırmızı siyahlı ekip yaklaşık 46 gün hazırlık dönemi geçirecek.
Yozgatspor 1959 FK Başkanı Kazım Arslan, Asbaşkan Ahmet Akgün ve Teknik Direktör Memduh Fidan, transfer çalışmaları ve yeni sezon planlaması için bir araya geldi. Bugüne kadar yapılan transferler ve yeni sezona ilişkin fikir alışverişinde bulunan yönetim ve teknik direktör daha sonra kulüp binasına geçerek toplantı yaptı.
Yozgatspor 1959 FK Başkanı Kazım Arslan, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, sürdürülen transfer çalışmalarının bütçeleri doğrultusunda gerçekleştirildiğini aktardı. Takım içerisinde dengeleri koruyacakları dile getiren Arslan, yapılan transferlerin kamuoyunda kabul gördüğünü söyledi.
Yozgat’ta taraftarların beklenti içerisinde olduğunu vurgulayan Arslan, yeni sezon oldukça zorlu geçeceğini belirtti.
Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuduklarını belirterek, Yozgat’a uyum sağlayacak ve katkı verecek oyuncuları kadroya dahil ettiklerini söyledi. Listede yer alan oyuncularla görüşmelerin devam ettiğini vurgulayan Akgün, stoper, orta saha ve santrafor arayışlarının devam ettiğini kaydetti. Santrafor mevkine yabancı bir oyuncu ile görüşmelerin sürdüğünü vurgulayan Akgün, hafta sonuna kadar netlik kazandıracaklarını ifade etti.
Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Memduh Fidan, lig öncesinde yaklaşık 46 günlük bir hazırlık dönemi geçireceklerini kaydetti. Ağustos ayı sonunda Türkiye kupası ilk tur eleme maçının oynanacağını hatırlatan Fidan, 15 Temmuz’da çalışmalara başlayacaklarını vurguladı. İlk kampın Yozgat’ta gerçekleştirileceğinin altını çizen Fidan, hazırlık maçları için diğer kamp bölgelerine geçeceklerini aktardı. Türkiye Kupası’nı önemsediklerini kaydeden Fidan, “Kadro içerisindeki tüm oyuncuların birbirlerini tamamlayıcı olmasını arzuluyoruz. Bu yüzden tüm oyuncuların hazır olması gerekiyor. Türkiye kupasında her oyuncumuza forma vereceğiz ve lig maçlarında maç eksiğinin önüne geçmiş olacağız” dedi.
Yönetim ile iyi bir uyum içerisinde olduklarını belirten Fidan, takımın da birbirleri ile aynı uyumu yakalayacaklarını ifade etti.
Yeni sezonda şampiyonluktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyleyen Fidan, genç, koşan, mücadele bir ekip kuracaklarını sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim