Sorgun Belediyesi, Millet Bahçesi’nin açılışını anlamlı bir günle birleştirerek, Babalar Günü'nde düzenlediği Uçurtma Şenliği ile binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Etkinlik, hem doğayla iç içe keyifli vakit geçirmek isteyen ailelerin hem de Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı sonrası moral arayan çocukların buluşma noktası oldu.

Sadece Yeşil Alan Değil; Yaşam Alanı’ 3

“RENGÂRENK UÇURTMALARLA SÜSLENDİ”

Gün boyu süren şenlikte gökyüzü rengârenk uçurtmalarla süslendi. Katılımın yoğunluğu, hem etkinliğe duyulan ilgiyi hem de Sorgun halkının sosyalleşme ve birlikte vakit geçirme arzusunu bir kez daha gözler önüne serdi. Özellikle çocukların ve ailelerin yüzlerindeki mutluluk, organizasyonun amacına ulaştığının en net göstergesi oldu.

Başkan Mustafa Erkut Ekinci, etkinlik alanında vatandaşlarla yakından ilgilenirken yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Millet Bahçemizi, sadece bir park olarak değil, her yaştan hemşehrimizin nefes alacağı, sosyalleşeceği bir yaşam alanı olarak tasarladık. Açılışını da Babalar Günü gibi anlamlı bir günde, çocukların neşesiyle kutlamak istedik. LGS sonrası stres atmak isteyen gençlerimizin de bu buluşmada yer alması bizi ayrıca mutlu etti. Katılım gösteren herkese yürekten teşekkür ediyorum.”

Sadece Yeşil Alan Değil; Yaşam Alanı’ 1

“KENTİN YENİ CAZİBE MERKEZİ”

Yerköy'de futbol turnuvası başladı
Yerköy'de futbol turnuvası başladı
İçeriği Görüntüle

Sorgun Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte müzik dinletileri, çeşitli ikramlar ve ailelerin birlikte vakit geçirebileceği aktiviteler de yer aldı. Şenliğin, şehirde sosyal hayatı canlandırmak adına atılan önemli adımlardan biri olduğu değerlendirildi.

Sorgun Millet Bahçesi, bu başarılı organizasyonun ardından şimdiden kentin yeni cazibe merkezi olmaya aday görünüyor.

Kaynak: Sorgun Belediyesi