Ak Parti'de milletvekili aday tanıtım töreni ile başlayan seçim çalışmaları 12 Haziran yaklaşırken hızlanmaya başladı. Bu çerçevede Yozgat'a adeta çıkarma yapan Ak Partililer esnafı, köylüyü, vatandaşı tek tek ziyaret edip Ak Partili 9 yılı anlatıyor. Ak Parti Grup Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Yozgat'ın emanetine asla ihanet etmediklerini belirterek, Yozgatlı'nın desteğini ve duasını istedi.

Ak Parti Grup Başkanvekili ve  Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Milletvekili Abdulkadir Akgül, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen, Milletvekili adayları Dr. Ertuğrul Soysal, Avukat Yusuf Başer, milletvekili aday adaylarından İsmail Yılmaz ve bir grup Ak Partili seçim çalışmaları çerçevesinde gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

                Gazetemiz Editörü Tarık Yılmaz'ın konuğu olan Ak Partili heyet, seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundular.

TARTIYA ÇIKMA VAKTİ…

                Ak Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, seçimlerin demokrasilerin vazgeçilmezi olduğunu söyledi.

                Bu seçim hem muhalefetin hem de iktidarın tartıya çıkacağını belirten Bozdağ, Yozgatlının bu seçim önceki seçimler gibi en güzel kararı vereceğini söyledi.

EMANETE İHANET ETMEDİK

                Bozdağ, açıklamasında Yozgatlı'nın kendilerine verdiği emanete asla ihanet etmediklerini belirterek; “Yozgatlı'nın bizlere verdiği emaneti büyük bir saygı ve şerefle taşıdık. Bizim Yozgatlıya borcumuz var. Ne kadar çalışırsak çalışalım bu borcu ödeyemeyiz. ” dedi.

YOZGAT'TA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ

                Yozgat'ta Ak Parti iktidarı ile çok şeyin değiştiğine vurgu yapan Bozdağ, bunlardan bir tanesinin bölünmüş yollar olduğunu söyledi. Bozdağ, Sivas-Kırıkkale hattında 4 ayrı bölüm şeklinde ihalenin yapılacağını belirttiği açıklamasında Hızlı Tren Projesi ile Yozgat'ın tarihinde alacağı en büyük yatırıma sahip olduğunu kaydetti.

                “Hızlı tren bir zamanlar hayal dahi edilemiyordu” diyen Bekir Bozdağ, köy yollarının durumuna da değinerek; “57 hükümet döneminde Yozgat'taki köy yollarının yüzde 10'u asfaltlanırken, bizim iktidarımız döneminde asfaltlanan köy yolu 2 bin 190 kilometre” dedi.

BOZOK 'TABELA ÜNİVERSİTESİ' DEĞİL

                Yozgatlı'nın en büyük hayali olan Bozok Üniversitesi'nin Ak Parti iktidarı döneminde kurulduğunu hatırlatan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, açılan yeni bölümler ve branşlarla üniversite bünyesinde iki üniversitenin kurulmuş olduğunu vurguladı.

YOZGAT SAĞLIK ŞEHRİ OLACAK

                Tıp Fakültesi sağlıkta önemli bir adım atıldığına dikkat çeken Bozdağ, ilçelerde de dahi Yozgat'ın dört bir tarafında süit odalı hastanelerle Yozgat'ın bir sağlık şehri olacağını belirterek, 2023 programı çerçevesinde atılacak yeni adımların müjdesini verdi.

DUANIZI VE DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

                Bozdağ, Yozgatlı'nın her dönem çok büyük desteğini gördüklerini ifade etti. Yozgatlı'nın her zaman dua ve desteğine ihtiyaç duyduklarını söyleyen Bozdağ şöyle konuştu: “Yozgat'ta oluşan değişim ve dönüşüm hareketi yeni dönemde de devam edecek. Bu gün Et ve Balık Kurumu'nun Başbakanın talimatı ile Yozgat'ta kurulması inanın çok önemli bir gelişme. Bu gün ilk etapta burada 23 milyon TL'lik bir yatırım olacak onlarca insan istihdam edilecek.

                Ak Partili yıllardan Yozgat nasibini alıyor, inşallah yeni süreçte daha da fazlasını almaya devam edecek. Bizim en büyük ihtiyacımız Yozgatlı'nın desteği ve duası.”.

Editör: TE Bilişim