Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Aday Adayı Aslan Kütükçü, Ak Parti’nin iddia edildiği gibi Yozgat’tan 4-0’lık bir seçim sonucu elde edemeyeceğini belirterek; “Böyle bir iddiaya sahip olan varsa kendini 4. sıradan aday gösterir” diyerek yeni bir tartışma konusu başlattı.

            MHP’den Yozgat’ta 23’üncü dönem milletvekili adayı olan merkez valilerinden Aslan Kütükçü, bu dönem ikinci kez aday adayı oldu. Küçükçü, parti genel merkezine aday adaylığı müracaatını yapmasının ardından gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette seçim gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Yazıişleri Müdürümüz Seda Erkılıç’ın konuğu olan Kütükçü, seçim sürecinin Yozgat’a ve Türkiye’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Kütükçü, Ak Parti’nin Yozgat’tan 4-0 gibi bir seçim sonucu ile çıkacağı iddialarına aynı şekilde karşılık verdi.

İŞTE HODRİ MEYDAN

            Ak Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ile Milletvekili Aday Adayı Yusuf Başer, yaptıkları açıklamalarda ‘Ak Parti genel seçimlerde Yozgat’ta 4-0 yapacak’ gibi bir iddiada bulunduğunu hatırlatan Kütükçü;

            “Seçim öncesi böyle bir iddiası olan varsa işte hodri meydan. Madem Ak Parti 4-0’la seçimin tek galibi olacak, madem iddialınız, o halde gösterin kendinizi. Seçime Ak Parti’nin Yozgat listesinde 4. sıradan aday olun gösterin iddianızda ne kadar samimi olduğunuzu. İşte o zaman gelin alnınızdan öpeyim” dedi.

YOZGATLI’NIN OYUNA İPOTEK Mİ KOYDUNUZ?

            MHP Yozgat Milletvekili Aday Adayı Aslan Kütükçü, seçim öncesi böyle bir iddianın içi boş olduğunu sürdü.

            “Yozgat’ın oylarına ipotek mi koydunuz ki 4-0’la Yozgat’ı biz alırız diyorsunuz” diyen Kütükçü, Türk milletinin, Yozgatlı seçmenin her şeyin farkında olduğunu, bu tür iddialarla halkın oylarına ipotek koymak isteyenlerin sandıkta yanıldıklarını göreceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim