BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, partisinin Akdağmadeni İlçe teşkilatı tarafından çiçekle karşılandı.

   Sivas Belediyesi tarafından düzenlene Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarını anma programına katılmak üzere Sivas'a giden BBP genel Başkanı Yalçın Topçu, bu ile geçerken Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine uğradı.

   Topçu'nun iki yıl önce geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve helikopterde bulunan Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, İsmail Güneş ve Kaya İstektepe için Sivas'ta anma programına katılmak üzere Sivas'a gittiğini öğrenildi. Yalçın Topçu, Yazıcıoğlu ailesi ve parti teşkilatı tarafından şahadet sürecinden bugüne kadar peşini bırakmadıklarını Kahramanmaraş savcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu özel yetkili savcı tarafından olayın araştırıldığını kaydetti. Topçu, kazanın aydınlatılana kadar olayın peşini bırakmayacaklarını ifade etti.

   BBP'nin seçimlere tek başına gireceğini belirten Topçu, teşkilatlarının seçime hazır olduğunu, her bölgede aday gösterdiklerini bir kez daha yineledi.

PAZAR GÜNÜ YOZGAT’TA

   BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, 03 Nisan 2011 Pazar günü ‘Yozgat Buluşması’ programına katılmak üzere Yozgat’a geleceği bildirildi.

   Saat 14:00’de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılacak programda ayrıca milletvekili adayları da tanıtılacak.

Editör: TE Bilişim