12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak milletvekili genel seçimlerinde aday gösterilmeyen Ak Parti’nin kurucu milletvekillerinden Mehmet Çiçek, 1977 yılında başlayan siyaset hayatında üç dönemdir milletvekili olduğunu belirterek, yeni dönemde ünvanlı ya da ünvansız aynı mantıkla hizmet etmeye devam edeceğini belirterek, siyasetten kopmayacağının mesajını verdi.

Ak Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek, hafta sonu basın mensupları, partililer ve STK temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Yeni dönemde aday gösterilmeyen Çiçek’in son toplantısı olması nedeni ile farklı bir atmosferde gerçekleşen toplantıda  samimi bir hava hakimdir.

                Toplantıya Belediye Başkanı Yusuf Başer ve eşi Neriman Başer, Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen, Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıaslan, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Sofuoğlu, İleri Gazetesi Yazıişleri Müdürü Seda Erkılıç, Editör Tarık Yılmaz, basın mensupları, partililer ve STK temsilcileri katıldı.

                Aylık mutat olarak yapılan toplantılardan bir tanesini daha düzenlediklerini belirten Milletvekili Mehmet Çiçek; “Bu bir veda toplantısı değil, başka kulvarlarda hizmete devam etme toplantısı” dedi.

                12 Haziran’a kadar milletvekilliğinin devam ettiğini hatırlatan Çiçek, Haziran 1977 yılında Adalet Partisi’nde başladığı siyaset hayatında 3. dönem milletvekilliğini geride bıraktığını söyledi.

                Siyasete başladığı tarihten bu güne hangi siyasi partide olursa olsun Yozgatlıların kendisini siyasette görmek istediğini belirten Çiçek, 1999 yılında Fazilet Partisi ile başlayan milletvekilliği sürecinin Ak Parti’nin temellerini atan yenilikçi harekete kadar devam ettiğini, 20 kurucudan bir tanesi olduğunu kaydetti. ‘Unvanlı yada unvansız hizmetlerimi devam ettireceğim” diyen Çiçek, 12 Haziran seçimleri ile ilgili 4-0 hedefini yineledi.

                Gazetemiz Haber Müdürü Merhum Ayhan Köylüoğlu başkanlığında yaptığı toplantıda Yozgat için yapılması gereken 17 şeyin fazlasıyla yerine getirdiğini belirten Çiçek, ‘Kusurlarımız, hatalarımız varsa affola’ diye devam eden açıklamasında Yozgatlılardan helallik istedi.

                Çiçek, listede yer alıp almama gibi bir sorununun, üzüntüsünün veya kırgınlığının olmadığını vurguladı.

                Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la ebediyete kadar dava arkadaşlığının devam edeceğini belirterek; “Biz nöbet bekleyenlerdeniz. Pazartesi günü listeler belli oldu, Salı günü Et ve Balık Kurumu’nun Yozgat’taki devir işlemleri ile ilgilendik. Hayat var olduğu müddetçe hizmet etmeye sonuna kadar devam edeceğim” dedi.

                Milletvekili Mehmet Çiçek, Yozgat’ta devam eden bazı yatırımlarla ilgili bilgi verdiği konuşmasında partililerden, gazetecilerden ve katılımcılardan karşılıklı sohbet etti.

Editör: TE Bilişim