Ziyarette Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Güngör Atılgan ile bir süre görüşen Karakoç, ilk önce vatandaş olarak, sonra parti olarak son günlerde yaşanan terör olaylarını kınadıklarını söyledi.

     Karakoç, Türkiye'ye içeriden ve dışarıdan saldırıların arttığını belirterek, ''Bu saldırılar şerefli Türk Silahlı Kuvvetlerimizi yıldıramayacak ve her zamanki gibi bunun da üstünden gelecektir, buna da inancımız tamdır'' diye konuştu.

     Karakoç, son yapılan saldırıda şehit olan askerlere rahmet, ailesi ve Türk Silahlı Kuvvetlerine de baş sağlığı diledi.

     Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Güngör Atılgan ise ''Türk Ordusu, Türk milletinin bağrından çıkan bir ordudur, gençlerin vatan borcunu yerine getirmek üzere askere gitmektedir ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin mazisi milattan önce 630 yıllarına kadar dayanmaktadır'' dedi.

     Atılgan, Türk Silahlı Kuvvelerinin köklü bir kuruluş olduğunu, terörle mücadelenin kolay bir şey olmadığını, sonuçta karşılarında düzenli bir ordunun bulunmadığını ifade etti.

     Atılgay şöyle konuştu:

     ''Ordumuza olan güvenimizi hiçbir zaman yitirmememiz gerekiyor. Bu ordu hepimizin ordusu. Ordunun içinde mutlaka bir yakınımız vardır. Ya subay, ya astsubay, er, erbaş yani tüm görev yapan personelimiz milletimizin ordusudur. Milletin ta kendisidir. terör örgütü PKK hiçbir zaman emeline ulaşamayacaktır.''

Editör: TE Bilişim