Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Albayrak, temayülde ortaya çıkan sonucun, şahsına gösterilmiş önemli bir teveccüh olduğunu belirterek; “Bürokratlar arasında oylamada birinci çıktım. Bu da sorumluluklarımı ve milletvekili olma adına üstlendiği vebali daha da artırdı” dedi.

                Yozgat’ın yetiştirdiği genç ve başarılı bürokratlardan Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Albayrak, İleri Gazetesi’ne temayül sonuçlarını değerlendirdi. Pozitif yaklaşımı ve düşünceleri ile Yozgat’ta siyasete farklı bir yorum katan Albayrak, temayül sonuçları ile ilgili; “Sonuçtan memnunum, her ilçeden oy olmak, teveccüh kazanmak güzel” dedi.

                Gazetemiz Editörü Tarık Yılmaz’ın konuğu olan Albayrak, Ak Parti’de adayların belirlenmesine sayılı günler kala süreci değerlendirdi.

HER İLÇEDEN OY ALDIM

            Yozgat’ın siyasi gündemine ilişkin samimi açıklamalarda bulunan Albayrak, temayül sonucundan duyduğu memnuniyeti şu şekilde dile getirdi: “Beklediğim bir sonuç değildi ama siyaseten yakaladığım iyi bir başarı elde ettiğimi düşünüyorum. Bir önceki dönem aday adayı olmamın avantajını bu seçim daha çok gördüm. İlçelerin sandıklarından Mustafa Albayrak adına mutlaka oy çıktı. Bu da Yozgat siyasetinde kabullenilir olma, benimsenme adına benim adıma mutluluk verici.

                Demekki insanlarla diyalog kurabilmiş, etkileşim alabilmişim. Buda beni mutlu ediyor. Ayrıca mülakata katılan 31 kişilik listede yer alan bürokratlar içerisinde en fazla oyu aldım. Bu da benim için oldukça önemli bir başarı” dedi.

ÜZERİMDEKİ VEBALİN FARKINDAYIM

                Siyasette bir yerlere gelmekten, ya da milletvekili olmaktan öte insanların gönlünde bir yerlere gelmenin, inanılır, güvenilir olmanın önemli olduğuna işaret eden Mustafa Albayrak, siyaseten de olsa verilen sözlerin tutulması gerektiğini, millet vebalinin, kul hakkının bilinmesi gerektiğini söyledi.

31 ADAY ADAYININ İSMİNİ UNUTMAYIN!

                Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan 31 ismin Yozgat’ta ve Türkiye’nin önemli illerinde önemli makamlarda olan insanlardan oluştuğuna dikkat çeken Albayrak, Yozgatlılara; “Bu isimleri iyi tanıyın, seçimden sonra da unutmayın. Ankara’ya gittiğiniz de bir Mustafa Albayrak’ın, ya da bir Yozgatlı hemşerinizin kapısını rahatlıkla açabilin” mesajı verdi.

                Siyasette bu günün değil yarının önemine işaret eden Albayrak, Ak Parti, MHP, ya da CHP fark etmez, aday adayı iken Yozgatlı’nın huzuruna çıkan isimlerin sonrasında ne yapacağının önemli olduğunu, o yüzden Yozgatlıların bu isimleri hiçbir zaman unutmadan, gerektiğinde vefa, gerektiğinde kapısını açabileceği bir hemşeri diyalogu kurabilmesi gerektiğini ifade etti.

HER ZAMAN YOZGATLI’NIN HİZMETİNDEYİM

                Albayrak, milletvekili adaylığı konusunda kendisini Yozgat’a hizmet etmeye hazır hissettiğini belirterek; “Ortaya çıkacak sonuç ne olursa olsun dün olduğu gibi bu gün ve bu günden sonra da Yozgatlı’nın hizmetinde olacağım” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim