MHP İl Teşkilatı’nın seçim karargahı açılışına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Adayı Mehmet Ekici, İl Başkanı Ergin Çınarer, Merkez İlçe Başkanı Ethem Sedef, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Adnan Menderes Gülbaş, Milletvekili adayları Sadir Durmaz, Mehmet Ali Çakır ve Nevzat Kemal Adıbelli ve çok sayıda ülkücü katıldı.

            Sağanak yağmura rağmen yapılan açılış Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kurban kesimi ve duaların ardından yapılan konuşmalarla milletvekili adayları kendini tanıtı.

            MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici; “Yağmur yine rahmetini gösterdi. Hatırlayınız, belediye seçimlerinde bu yağmur altında yine buluşmuştuk. Yapacağız demiş yapmıştık.

            Bakın yine yağmur üzerimizde, Hak bize bereket yağdırıyor yine bereket altında yine istediğimizi yapacağız” dedi.

            Daha sonra sırasıyla konuşan milletvekili adayları kendini tanıtı. İl Başkanı Ergin Çınarer ve Merkez İlçe Başkanı Ethem Sedef de konuşmaların da hayırlı, uğurlu olması temennilerinde bulunup, MHP’nin Yozgat’ta ve Türkiye’de gönüllerin partisi olacağını söylediler.

            Yapılan konuşmaların ardından 5 katlı seçim karargah binasının açılış kurdelesi kesildi.

Editör: TE Bilişim