Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adayı Sadir Durmaz, ülkenin her geçen gün kötüye gittiği bir süreçte gerçekleşecek seçimlerin, insanların yeni bir gelecek, ufuk çizmesi adına bir fırsat olduğunu belirterek; “MHP, insanların sosyo-ekonomik gelişmişliğine katkıda bulunacak her türlü proje ve ekibe sahip” dedi.

            Kısa bir süre önce aday adaylarını tanıtan MHP, Yozgat’ta seçim siyasetini aktif olarak sürdürmeye başladı. Aday adayları ile artan temponun önde gelen isimlerinden Milletvekili aday adayı Sadir Durmaz, İleri Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Yazı İşleri Müdürümüz Seda Erkılıç’ın konuğu olan Durmaz, Yozgat’taki seçim süreci ve MHP’nin seçim öncesi bakış açısını İleri Gazetesi ile paylaştı.

FAKİR ALIŞVERİŞİN KEYFİNİ YAŞAYACAK

            Durmaz, MHP’nin yüzlerce uzmandan oluşan kadrosunun seçim beyannamesini hazırlarken halkın gerçeklerini görerek, en ince ayrıntıyı dahi görmezden gelmeden hareket ettiğini söyledi.

            Hilal Kart’ın da bunlardan bir tanesi olduğunu ifade eden Durmaz; “İnsanlar bu kartla istediği yerden alışveriş yapmanın keyfini yaşayacak. Yandaş marketlerden alınıp dağıtılan kokuşmuş gıdalar yerine insanlar istediği yerden alışverişin keyfini yaşayacak. Bu kartla insanlar bulundukları yöreden alışveriş yapabilecekler, böylelikle daha önce veresiye alışveriş yaptığı bakkala da minnet borcunu bu şekilde ödemiş olacaklar” dedi.

NÜFUS DA GİTTİ YATIRIMLAR DA

            Yozgat’ta son yıllarca ciddi manada ekonomik gerileme yaşandığını ileri süren Sadir Durmaz, Tekel Bira Fabrikası ve Şeker Fabrikaları özelleşirken onların yerine herhangi bir şey yapılmadığına dikkat çekti.

            Yatırımların birer birer gitmesinin istihdam alanlarını daralttığını ve göçün de hızla devam ettiğini vurgulayan Durmaz, son olarak Valilik ve TSO işbirliği ile hazırlanan Hayvancılık Organize İhtisas Bölgesi Projesi’nin Yozgat yerine Diyarbakır’da uygulandığını, üstelik kurulacak 14 il arasında Yozgat’a yer verilmediğini söyledi.

            İnsanların muhtaç duruma düşürülerek kontrol edilmeye çalışıldığını iddia eden Durmaz, işsizliğin giderek arttığı Yozgat’ta asıl sorunun sahipsizlik olduğunu söyledi.

MHP 1. PARTİ OLACAK!

            Durmaz, açıklamalarında bir de iddiada bulundu. MHP’nin ürettiği politikalar ve kadroları ile artık daha güçlü olduğuna işaret eden Sadir Durmaz, seçmenin de bunun farkında olduğunu ve Yozgat’taki seçimlerin önemli bir milat olacağının altını çizdi.

            Ak Parti’nin iddia edildiği gibi Yozgat’ta 4-0’lık bir sonuç elde edemeyeceğini belirterek; “Allah’ın izni ile MHP kadroları Yozgatlı’dan aldığı destekle birinci parti olacaktır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim