MHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil ile birlikte partisinin Sorgun İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

     Serdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, parti olarak stratejik anlamda nükleer santrale karşı olmadıklarını belirterek, ''Japonya'daki hadiseyle birlikte nükleer santrallerin bir kere daha gözden geçirilmesi mecburiyeti hasıl oldu. Ancak şunu ifade etmekteyiz.

            Nükleer santrallere stratejik olarak karşı değiliz. Belki ülkemizde bir tane stratejik manada nükleer santralin olmasının gereğine inanıyoruz. Nükleer santralin yer tespitinin çok iyi olması, aynı zamanda teknolojisinin çok iyi yapılması gerekiyor'' dedi.

     Beytullah Asil ise ''12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimlere 5 ay kala seçim beyannamesini açıklayan, iktidara geldiklerinde ülkenin meselelerini hangi yolla ve yöntemle çözeceğini ilan eden bir siyasi parti olarak, seçim beyannamesinde toplumun tüm kesimlerine duygularımızı ve düşüncelerimizi, yapacaklarımızı teşkilatlarımıza, yöre insanlarımıza anlatmaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim