Ak Parti’den bu dönem milletvekili adayı gösterilmemesine rağmen seçim çalışmalarını yakından takip eden Milletvekili Mehmet Çiçek, dün gazetemizi ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Erhan Kayhan ve Yazıişleri Müdürümüz Seda Erkılıç’ın misafiri olan Çiçek, siyasetçinin her zaman gerçeği gören olması gerektiğini belirterek, “Sandığa gidinceye kadar seçmen sizin değildir. Ak Parti seçim bittiği an yeni seçime her gün hazır olacak şekilde çalışmaktadır” dedi.

SEÇİM BİTTİĞİ GÜN SEÇİM BAŞLAR

            Siyasi tecrübeleri ile ilişkilendirdiği açıklamasında 12 Haziran öncesi örnek alınacak ifadelerde bulunan Milletvekili Çiçek, siyasetçinin her zaman gerçeği gören gözlerinin olması gerektiğini söyledi.

            Bu bağlamda Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı diğer liderlerden ayırt eden özelliğin ‘Gerçeği gören liderlik vasfı’ olduğunu ileri süren Çiçek; “Sandığa gidinceye kadar seçmen sizin değildir. Bunu bilmek, görmek, o yönde hareket etmek gerekir” dedi.

BAKİ KALAN HOŞBİR SEDA

            Çiçek, makamların gelip geçici yerler olduğu gerçeğine vurgu yaparak; “Hepimiz Yozgatlıyız. Hangi makamda, mevkide, konumda olursanız olun bir gün gelecek o makamlar gelip geçecek. Dünün liderleri bu gün hangi konumdalar. Yarın herkesin görevi gün gelecek bitecek. Önemli olan arkada bırakacağınız güzellikler, hizmetler. Baki kalan kubbede hoş bir seda bırakmak” diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN EN MODERN TESİSİ

            Milletvekili Mehmet Çiçek, Et Balık Kurumu ile sözleşmenin imzalandığını hatırlatarak, dün 90 kişinin çıktığı kuruma 96 kişilik işçi kadrosu verildiğine dikkat çekti.

            Özelleştirmenin ülkemizde dünyada hızla devam ederken Et Balık Kurumu gibi bir devlet yapılanmasının Yozgat’ta tesis oluşturmasının önemine işaret eden Çiçek; “Yozgat’a en Türkiye’nin modern tesisi yapılacak. Et Balık Kurumu her yerde özelleştirmelerle işletmeler satılırken Yozgat’ta kuruluyor. Bu Başbakanımızın Yozgat’a bakış açısını, Yozgta’ın tarıma dayalı hayvancılıkta nasıl bir çığır açacağının göstergesidir” dedi.

            Et Balık Kurumu’nun tek başına bir işletme olmayacağını ifade eden Çiçek, verdiği şu örnekle kurumun Yozgat’a getirilerini anlattı: “Üniversitenin öğrenci sayısı 2 binlerdeyken Yozgat’ta lokanta yoktu. Öğrenci sayısı arttıkça hizmet sektörü gelişmeye, çağa ayak uydurmaya başladı.

            Bu gün Et Balık Kurumu’nun faaliyete geçmesi demek hayvancılık yapan işletmelerin kapasitelerini artırmalarına, tarıma dayalı hayvancılığın her geçen gün artmasına ve Yozgat’ın bir merkez olması yoluna doğru ilerleyecektir.

            Gelecek vaat eden  bu kurumun Yozgat’a getirileri gün geldiğinde tıpkı üniversite gerçeğinde olduğu gibi anlaşılacaktır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim