Has Parti Yozgat İl Teşkilatı, 12 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını gözden geçirdi.

                Has Parti Yozgat İl Başkanı Şahin Kılınçaslan başkanlığında yapılan değerlendirme ve koordinasyon toplantısına, ilçe başkanlarının yanı sıra, Yozgat milletvekili adayları Dr. Kazım Arslan, Hasan Özdemir, Cihangir Caner ve Çavuş Başer katıldı. İl teşkilat binasında yapılan toplantıda, Has Parti il ve ilçe teşkilatlarının, parti kuruluşundan bugüne kadar yaptıkları çalışmalar değerlendirildi. İlçe başkanları ve milletvekili adayları tek tek bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Daha sonra, 12 Haziran’a kadar yapılacak seçime yönelik çalışmalarla ile ilgili istişareler yapıldı ve partinin seçimlere giderken yol haritası belirlenerek görev taksimatları yapıldı.

                Toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Yozgat teşkilatları olarak, çok büyük bir heyecan, azim ve gayret içerisinde çalışmalarını devam ettirdiklerini ve seçim çalışmalarını ilk başlatan parti olduklarını söyleyen Has Parti Yozgat İl Başkanı Şahin Kılınçaslan, “Has Parti, inşallah, Yozgat’ ta çok başarılı bir netice alacaktır, hemşerilerimizin ilgi ve sevgisi bunun göstergesidir” dedi.

                Toplantı sonrasında yaptığı değerlendirme konuşmasında, eşit olmayan ve zor şartlara rağmen, fedakârca çalışan teşkilat mensuplarına çalışmalarından dolayı teşekkür eden ve bu çalışmalarla Has Parti’ nin, Yozgat’taki iddiasını ortaya koyduğunu ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Dr. Kazım Arslan şunları söyledi: “Yozgat’ta da güneşin doğuşu çok yakındır. Has Parti’ yi görmezden gelmek isteyenler, yanılacaklardır. Devran dönecek, adalet, özgürlük ve refah gelecektir.”

Editör: TE Bilişim