Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı ile başlayan hareket tüm teşkilatlara yansıdı. Başta küskünler olmak üzere CHP'lileri bir araya toplayan Kılıçdaroğlu, Yozgat teşkilatlarında da üyesi sayında artışı ve toparlanmaya sebep oldu.
    CHP İl Teşkilatlarında Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı ile oluşan teveccüh Yozgat'a da yansımış durumda. İl ve ilçe teşkilatlarına bizzat gelen vatandaşlar, CHP'ye üye oluyor, küskünler ise kırgınlıkları bir kenara bırakıyor.
    Kılıçdaroğlu'nun hafta sonu Çorum'da katıldığı Türkmen Şenliği'ne katılan CHP İl Başkanı Ali Keven, oluşan havanın parti geleceği adına oldukça memnuniyet verici olduğunu söyledi.
    CHP'de ciddi bir hareketlilik ve toparlanma yaşandığını belirten Keven; “Çorum'daki programda da bir kere görüldü ki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı toplumun her kesiminde bir ilgi, bir güven ve inanç var. Sayın Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı ile Cumhuriyet Halk Partisi'nde oluşan hava milletimiz tarafından da teveccühle karşılandı” dedi.
    Türkiye genelinde oluşan havanın Yozgat'ta da hakim olduğuna dikkat çeken Keven, Yozgat teşkilatlarına bizzat gelerek, telefonla görüşerek destek veren insanların sayısının her geçen gün arttığını söyledi.
    Gerek parti kayıtları gerekse insanların iyi niyet temennilerinin Türk milletinin bir kurtuluş yolu aradığının da gösterdiği olduğuna vurgu yapan Keven; “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisine olduğu kadar Türk milletinin beklentilerine de cevap veren temiz bir lider. Parti içinde oluşan olumlu yansımalar Türk milletinin bakış açısını da ortaya koymaktadır.
    Çorum'da hafta sonu bizimde katıldığımız programda oluşan hava hakikaten memnuniyet vericiydi. İnsanlar bir kuracı, çıkış yolu, umut ışığı arıyor. CHP ile Kemal Kılıçdaroğlu halkın iktidarını kurmak için emin adımlarla ilerliyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim