Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yapılan il teşkilat değişimi ile başlayan tanışma ziyaretinin dünkü durağı Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü oldu.
    CHP Yozgat il teşkilatı Başkanlık görevini devraldığı günden bu tarafa tanışma ziyaretlerini sürdüren Başkan Onur Kaytan ve il yönetimi dün İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu’yu makamında ziyaret etti.
    Ziyaretlerini kabul eden Akarsu’ya teşekkür eden Kaytan; “ Yozgat’ta bir gençleşme ve halkın sesi olma politikası yürütmek için göreve  geldik.
    Bu yeni görevimizde de Yozgat’ ta görev yapan resmi, sivil her kesimle tanışmak için ziyaretlerde bulunuyoruz. Bugün sizinle de tanışmak için buradayız. Seçimlere yaklaşılan şu günlerde oldukça yoğun bir tempo ile görevimizi yerine getirmeye çalışacağız. Tek amacımız Yozgat’ ı ve ülkemizi hak ettiği değerlere kavuşturmaktır” dedi.
    Nazik ziyaretten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Bekir Akarsu ise; “Bu yoğunluk içerisinde ziyaretiniz beni mutlu etti. Umarım çalışmalarınız ve yeni göreviniz Yozgat için hayırlara vesile olur” dedi.

Editör: TE Bilişim