Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) genç il başkanı Onur Kaytan, basın mensupları ile tanıtım toplantısı düzenledi. Kaytan, burada yaptığı konuşmada CHP’nin Yozgat’ta projeler üreten, yol gösteren, yön veren, çalışkan teşkilatları ile örnek bir parti olacağını, her şeyden önce Yozgat için muhalefet yapacağını söyledi.

            CHP’nin Türkiye genelindeki en genç il başkanı unvanını elinde bulunduran İl Başkanı Onur Kaytan, basın mensupları ile geniş kapsamlı bir toplantı düzenledi. Yemekli toplantı karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kaytan, Yozgat’ta CHP’nin gençleşen ve yenilenen yüzünden bahsetti.

            Yozgat’ın çok ciddi bir muhalefete ihtiyaç duyduğunu söyleyen Kaytan, CHP’nin o ihtiyacı giderek, akılcı, projeler üreten, yol gösteren bir muhalefet politikası yürüteceğini söyledi.

            Yozgat’ın ekonomik ve sosyal yönden geri kalmışlığına da değinen Kaytan, Yozgat basınının bu makus kaderi yenme adına CHP’ye destek vermesini istedi.

            Siyasi partiden önce ortak paydanın Yozgat olduğunu vurgulayan Onur Kaytan, bu ortak paydadan hareketle rozetini bir kenara bırakıp bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra çalışmaya devam edeceğini belirterek, diğer partilere de üstü kapalı mesaj verdi.

            Yozgat’ta sorunların gözle görülmeyecek kadar küçük olmadığını ifade eden Kaytan, sorunların çözüme kavuşması adına CHP’nin tüm teşkilatları ile canla, başla çalışacağını, mücadele edeceğini ifade etti.

            “Artık susan bir muhalefet olmayacak” diyen Kaytan; “CHP’de ben de çalışmıyorsam benim de yerim yok. Artık çalışma zamanı, bunu hep birlikte basını, siyasi partisi, sivil toplum örgütü el ele verip yapmak zorundayız” diye konuştu.

            CHP İl Başkanı Onur Kaytan’ın düzenlediği yemekli toplantıya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Bayram Arslaner ve Gençlik Kolları eski Başkanı Ergin Ersoy katıldı.

Editör: TE Bilişim