Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Aday Adayı Eczacı Mehmet Ali Çakır, seçim öncesi ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililerle bir araya geliyor. Çakır, teşkilatların yoğun ilgisi ile karşılanıyor. 

            MHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Çakır İlçe ziyaretlerine başladı. 12 Haziran 2011 Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olmak için müracaat eden Çakır, çalışmalarına öncelikle ilçe ziyaretleri ile başladığını söyledi.

            Çayıralan, Çandır, Boğazlıyan, Sorgun ve Sarıkaya’ da İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden Çakır, yaptığı 12 Haziran seçimin; Türkiye’nin geleceği, Yozgat ve Milliyetçi Hareket Partisi için çok önemli olduğunu söyledi.

            Çakır; “Partimizden aday adayı olan arkadaşlarımın tamamı bu görevi en iyi şekilde yerine getirecek değerli kimselerdir” dedi

            Yozgat’ın ve Yozgatlı’nın iktidara verdiği çok büyük desteğe rağmen hak ettiği yatırımı alamadığını ileri süren Çakır, bunu görmek için özel bir gayrete gerek olmadığını, en basitinden nüfusun üçte birinin Yozgat’tan göçmüş olmasının bile yeterli olduğunu söyledi.

BELDELERİ ZİYARET EDİYOR

            Seçim çalışmaları için Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarını ziyaret eden Mehmet Ali Çakır, gittiği ilçelere bağlı belde ziyaretlerini de ihmal etmiyor.

            Çayıralan Konuklar Beldesini ziyaret eden Çakır, vatandaşlarla toplantı yaptığı kahvehanede; “Büyük çoğunluğu tarımdan geçinen ilimizin AKP iktidarında kazancının elinden alındığını, tarım desteklerinin yarıdan aza düştüğünü, artan girdi maliyetlerine karşılık ürün fiyatlarının yerinde saydığını bu sebeple iktidarın cezalandırılması gerekiyor” dedi.

            Milliyetçi Hareket Partisi iktidarının tarım desteklerini şimdikinin en az iki katına çıkaracağını, tarım ve hayvancılığın destekleneceğini söyleyen Çakır,  yoksul vatandaşlara verilecek “Hilâl Kart” ile onların ihtiyaçlarının belde esnafından karşılanarak böylece küçük esnafa da destek olunacağını ifade etti.

HASTALARDAN MUAYENE PARASI ALINMAYACAK.

            Vatandaşların istediği hastaneye rahatça gidebilmekten dolayı iktidardan memnuniyetini bildiklerini söyleyen Çakır, MHP iktidarında bu durumun daha da geliştirileceğini, zaman zaman ilaç bedelini bile geçen muayene paralarının kaldırılacağını söyledi.

            Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Çakır, ilçe ziyaretlerine ilerleyen günlerde de ara vermen sürdüreceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim