Boğazlıyan'da Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İlçe Teşkilatı kuruldu.
     BTP Boğazlıyan İlçe Başkanlığı görevine getirilen Ali Öztürk, isabetli tecrübelere bağlı ve kalıcı çözümler ortaya koyan siyasi görüşü ne olursa olsun yediden yetmişe yüce Türk Milletini kucaklayan bir siyaset ortaya koyacaklarını söyledi. Öztürk, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin siyasi partiler kanunu gereğince kurulmuş olan ve Genel Başkanlığı'nı Ekonomi Profesörü Dr. Haydar Baş'ın yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi'nin Boğazlıyan'da teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.
     Öztürk, ''Partinin Türk milletinin tek vücut olması ve ülkemize hizmette bütünleşme gereğince kalbi vatan ve millet sevgisi ile dolu Ülkemizi yüceltmeye gayret eden bir siyasi anlayış ile hizmet edecektir'' dedi.
     Ali Öztürk, partilerinin, Türk milletinin ilelebet yaşatmasında kararlı insancıl fikirli ve insanlara hizmet ülküsü ile Atatürk ilke ve İnkılaplarına, hürriyetçi ve parlamenter sisteme Anayasa ve kanunlarına bağlı vatanını ve milletin bölünmez bütünlüğünün toplumsal barışı her şeyin üstünde tutan mantığı ile milletin hizmetinde olduğunu ifade etti.
Editör: TE Bilişim