Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Boğazlıyan İlçe Başkanı Veli Şahin’in istifasının ardından boşalan göreve CHP İl Binasında düzenlenen törenle Mustafa Kemal Karaman getirildi.

            Boğazlıyanlı aday adayı Ali Ayık’ı liste başına getirmemek için, son günlerde kendisi ve yönetim kurulu üzerinde Yozgat merkezli oyunlar oynandığını, baskı kurulduğunu, psikolojik bir yıpratma planı sergilendiğini ileri sürerek göz yaşları ile istifasını açıklayan Boğazlıyan Cumhuriyet Halk Partisi eski İlçe Teşkilat Başkanı Veli Şahin’den boşalan başkanlık koltuğa Mustafa Kemal Karaman oturdu.

            CHP Yozgat İl Binasında düzenlenen törende konuşma yapan CHP İl Başkanı Onur Kaytan;

            “Bildiğiniz Gibi Boğazlıyan ilçe teşkilatıgörevinden istifa etmiştir. Seçim startı verdiğimiz şu günlerde Boğazlıyan ilçe örgütümüzün ve parti gönüllülerimizin sıkıntıya girmemesi anlamında ivedi bir şekilde ilçe yönetim teşkilatlanmamızı tamamladık” dedi.

            Kaytan şöyle konuştu: “İlçemize yeni bir hız kazandıracağına inandığımız Mustafa Kemal Karaman’ı Boğazlıyan İlce Başkanı olarak göreve getirdik. Bu anlamda sayın Mustafa Kemal Karaman beye ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza onurlu görevinde başarılar dilerim” dedi. Merkez ilçe teşkilatının  da katıldığı törende verilen görevin ne kadar önemli olduğunun bilincinde olduğunu belirten Mustafa Kemal Karaman,” Böyle önemli bir görevi bana vererek beni onurlandıran herkese teşekkür ederim. Verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimden gelen çabayı göstereceğim” dedi.

Editör: TE Bilişim