MHP’li vekiller Yozgatlılara ‘Bu ülkenin çözemeyeceğimiz sorunu yok’ mesajı verdi:

Milliyetçi Hareket Partili (MHP) 9 milletvekili dün Yozgat çıkarması yaptı. Çeşitli ziyaretlerle gerçekleşen Yozgat programının sabah ki bölümünde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, MHP kadrolarının geçmiş tecrübesi, bilgisi, yöneticilik vasfı ve halkın içinden olması hasabiyle ülke yönetimine hazır olduğunu belirterek; “Biz başaracağız, milletimiz bize destek versin, bizi beklesin” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici, Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Osman Çakır, Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş, Niğde Milletvekili Mümin İnan, Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil, Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan, Manisa Milletvekilli Ahmet Orhan, Aydın Milletvekili Ali Uzun Irmak, sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya geldiler.

            Yozgat’ta,Galata Otel’deki basın toplantısı ile seçim startı veren MHP’li milletvekilleri adına bir açıklaması yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Osman Çakır, 9 milletvekiliyle geldikleri Yozgat'ta önemli çalışmalar yapacaklarını bildirdi.

            Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerde de yine MHP Genel Merkez'ince organize edilen, her birine 25 milletvekilinin iştirak edeceği 2011 seçimlerinin hazırlık çalışmalarının yürütüleceğini ifade eden Çakır, “Vatandaşlarımıza, sivil toplum örgütlerine ve halkımıza MHP'nin tek başına iktidarında neler vaat edildiği, MHP'nin 12 Haziran seçimlerinden sonra iktidara gelmesi halinde toplumun bütün kesimlerinin içinde bulunduğu sıkıntıları, sorunları, problemleri çözecek, onları birazcık feraha kavuşturacak, onların beklentilerini karşılayacak seçim beyannamemizi anlatacağız'' diye konuştu.

            Seçim beyannamesindeki hususları tek tek ilgililerine tanıtacaklarını ve iktidara geldiklerinde ilk iş olarak asgari ücreti net 825 lira yapacaklarını belirten Çakır, konuşmasını şöyle sürdürdü:

            ''Seçim beyannamesi çok geniş kapsamlı bir metin olduğu için ziyaret ettiğimiz sivil toplum örgütlerinin muhataplarından örneğin; çiftçilere, çiftçilerle ilgili kısımlarını, memurlara memurlarla ilgili kısımlarını ve diğer bölümlerini onlara çok açık şekilde tanıtacağız. Çünkü MHP, toplumun her kesimine çözüm vaat ediyor. Ülkenin geleceğine huzur vaat ediyor, vatandaş için rahat yaşam imkanları vaat ediyor. Bugüne kadar çiftçi ve üreticilerimiz için hükümetimizin vermiş olduğu tarımsal destekler ne ise MHP çiftçiye ve köylüye tarımsal alanda en yüksek yapılan desteklerin tam iki katını vaat ediyor. Bunun hesabını kitabını yaparak vaat ediyor. Emekliler için 12+1 yani 12 ay artı 1 ay daha fazladan maaş aldırtıyor, çalışan tüm kesimlerin özlük hakları iyileştiriliyor.''

            Mehmet Ekici ise MHP Genel Merkezi'nin Yozgat'ta düzenlediği etkinlik çerçevesinde kente geldiklerini, iki gün süreyle de il merkezi ve ilçelerini gezerek seçim programını tanıtacaklarını söyledi. Ekici, ''Bu gezide yoğun olarak teşkilatımızla ve halkımızla temas kurarak MHP'nin 12 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerdeki stratejisi ve politikaları konusunda bilgilendirme toplantıları yapacağız'' dedi.

            MHP heyeti, basın toplantısının ardından il merkezindeki sivil toplum kuruluşlarını ziyarete başladı.


Editör: TE Bilişim