AK Partililer Akdağmadeni ilçesinde biraraya gelerek, 12 Haziranda yapılacak milletvekilliği genel seçim çalışmalarını değerlendirdi.

     İlçe teşkilatı binasındaki toplantıya İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Akdağmadeni İlçe Başkanı Adem Darımla, İl Genel Meclis Başkanı Ayhan Can ve ilçe yönetimi katıldı.

     Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Akdağmadeni İlçe Başkanı Adem Darımla, hem sohbet edip hem de 12 Haziran 2011 de yapılacak milletvekilliği genel seçim çalışmalarını değerlendirmek için bu toplantı düzenlediklerini söyledi.

     AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz ise, ''Önümüzde bir seçim var. 12 Haziranda yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinin önem ve ehemmiyetini hepimiz biliyoruz. Sürekli sayın başbakanımızın söylediği, bizimde hemfikir olduğumuz bir sözü var; 2011 milletvekilliği genel seçimleri daha önceki seçimlerden farkı olarak bir çok sistemin, düşüncenin, yapının değişmesi noktasında bir dönüm noktası olacaktır'' dedi.

     Belediye Başkanı Suphi Daştan da, yapılacak seçimlere teşkilatlar olarak hem ülke genelinde, hem de il, ilçe, belde ve köy bazında hazır olduklarının altını çizdi.

Editör: TE Bilişim