İl Başkanlığı değişiminin ardından nezaket ve iade ziyaretlerine devam eden AK Parti Yozgat İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz ve teşkilat üyeleri Muhtarlar Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneklerini ziyaret etti. 

            AK Parti’de 12 Haziran Genel Seçimlerinde Milletvekili aday adaylığını açıklaması nedeni ile görevinden istifa eden Yusuf Başer’den boşalan koltuğu devralan ve göreve geldiği günden bugüne ziyaretler gerçekleştiren Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve İl teşkilatı dün Yozgat Muhtarlar Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret etti.

            İlk olarak Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Açıkgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Çakır ve İl Teşkilatı burada muhtarlarla görüşerek sohbet ettiler.

            Burada bir açıklama yapan Başkan Fahri Açıkgöz; “Muhtarlarımızın tamamı üzerine düşen tüm görevleri layıkıyla yapıyorlar. Ak Parti İl Teşkilatı olarak muhtarlarımızın yanındayız. Belediyemiz ve Teşkilatımız olarak onları bu kutsal görevden dolayı her zaman destekliyoruz, hepimiz Yozgat için varız.

            31 Mart’ta askıda olan seçmen listeleri indirilecek. Zaman geçmeden vatandaşlarımızın seçmen listelerindeki isimlerini kontrol etmeleri konusunda uyarıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası olmayan ve seçmen listesinde ismi olmayan vatandaşların eksikliklerini en kısa zamanda tedarik etmeleri konusunda uyarıyoruz.

            Aksi takdirde vatandaşlar oy kullanamayacaklar. Muhtarlarımızın bu konuda vatandaşlarımıza destek olacağından şüphemiz yok” dedi.

            Nazik ziyaretten dolayı Muhtarlar Derneği Başkanı Nurettin Koç’ta, tüm AK Parti Teşkilatı ve üyelerine teşekkür etti.

ADD DE ZİYARET ETTİ

            Daha sonra Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret eden AK Partililer, Atatürkçü Düşünce Derneği Yozgat Şube Başkanı İsmail Arslanyiğit ile sohbet ettiler.

            Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden ADD Başkanı İsmail Arslanyiğit; “Burası bilindiği üzere partiler üzeri bir dernektir. Bizim kapımız tüm partilere açık ve gönlümüz iyi olandan yanadır. Bu sebeple Fahri Bey’e ve AK Parti il teşkilatına saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

            Atatürkçü Düşünce Derneği’nin farklı bir yerinin olduğunu belirten Açıkgöz; “Ne zaman bu dernek için bir şey yapmamız gerekirse her zaman destekçisiyiz. Şuanda da bir yer problemi olduğunu zannediyorum ve sayın başkan ne zaman uygun bir mekan ayarlarsa bizde elimizden gelen desteği onlara veririz ve her konuda da yardımcı oluruz” dedi.

            Ziyaretlerinin önümüzde ki günlerde de devam edeceğini ifade eden Açıkgöz ve İl Teşkilatı dükü ziyaretlerini burada sona erdirdi.

Editör: TE Bilişim