AK Parti’nin iftar buluşması Yozgat Belediyesi Nohutlu Tepe Bilal Şahin Tesislerinde gerçekleşti. İftara Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, belediye başkanı Kazım Arslan, il başkanı Harun Lekesiz, merkez ilçe başkanı İskender Nazlı, Kadın Kolları Başkanı İhsaniye Altınok, gençlik kolları başkanı Muhammet Emin Erbek, eski il başkanları, teşkilat mensupları, belediye başkanları ve partililer katıldı. 
İftar sonrası açılış konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, iftar davetine katıldıkları için tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
Lekesiz; “16 Nisan halk oylamasında elde edilen güzel neticede her birinizin çok büyük payı var. Teşekkür ediyorum, Türkiye’nin önünü açtınız, ufkunu genişlettiniz” dedi. 
Daha sonra kürsüye gelen Milletvekili Yusuf Başer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul’da Kızılay’ın genel kuruluna katıldığı için iftar programında bulunmayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın selamını partililere iletti.
Konuşmasını milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Ertuğrul Soysal adına yaptığını belirten Başer; “Allah’a hamd ediyorum ki açlığımızı, susuzluğumuzu beraber giderdik. Sağlık ve huzur içinde rahmet ayında bir ve beraberiz. Bizler rahat içerisinde oruç tutarken dünyanın değişik bölgelerinde acı ve göz yaşı var. AK Parti kurucu genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde nerede acı varsa onların eli olmaya çalışıyoruz” dedi. 
Yozgat için de Türkiye için de yoğun bir mesai ile çalıştıklarını kaydeden Başer, şöyle konuştu: 
“AK Parti iktidarında Yozgat’ımızın değişimi ve dönüşümü gerçekleşti. 44 kilometre olan bölünmüş yol ağı 360 kilometreye yükseldi. Yozgatlı olarak demokrasi ve kalkınmanın yanında yer aldık. AK Parti hükümetleri olarak, hükümet imkanlarından Yozgat’ı da istifade ettirmeye gayret ettik. 420 bin Yozgatlıya şükran borçluyum. Yozgatlı’nın hayalleri Allah’ın izni ile birbir gerçekleşmeye başladı. 30 yıl önce alınan havaalanı arazisi tarım arazisine dönüşürken bu gün yeni havaalanı ile ilgili kamulaştırma çalışmaları yapılıyor. 3. OSB’nin istimlak ve kamulaştırma işlemleri devam ediyor. Allah’a hamdolsun yatırımlar bir bir hayata geçiyor.”

Editör: TE Bilişim