Rıza Kayaalp Spor Salonunda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına Yozgat Milletvekilleri Bekir Bozdağ, Yusuf Başer, Belediye Başkanı Kazım Arslan, eski milletvekili Ertuğrul Soysal, AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun, ilçe başkanları, başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı. İl Başkanı Çelebi Dursun, salonu hınca hınç dolduran partililere teşekkür etti. Başkan Dursun, seçimlere kadar aynı heyecan ve coşkuyla çalışacaklarını belirtti. Belediye Başkanı Kazım Arslan, makam ve mevkilerin geçici olduğunu dile getirerek, 5 yıllık görev süresinde 30 yıllık işlere imza atmanın bahtiyarlığını yaşadığını söyledi. AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse, Yozgat’ın evladı olduğunu, Yozgat’tan başka gidecek memleketi bulunmadığını anlatarak, “Kimseyi ayrıştırmadan eşit hizmet etme gayretinde olacağız” şeklinde konuştu.
Milletvekili Yusuf Başer, Yozgatlılarla gurur duyduğunu vurgulayarak 31 Mart akşamı zafer yaşamayı umut ettiğini bildirdi. Milletvekili Bekir Bozdağ da, AK Partili belediyelerin Yozgat’a yaptığı hizmetleri hatırlattı. Bozdağ, “Bakın, Sarıkaya’da bir belediye var. Ben soruyorum Sarıkayalılara kaç eseri var? Bir de AK Partili belediyeler var, gidin sorun neler var ilçelerde” dedi.
Bozdağ, Yozgatlıların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a her zaman tam destek sunduğunu, bu desteğin karşılığı olarak da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatlarıyla Yozgat’a havalimanı, hızlı tren, polis okulu, duble yollar gibi birçok hizmetin geldiğini sözlerine ekledi. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, artık sahaya inerek çalışma vakti geldiği uyarısını yaparak, Yozgatlılardan destek istedi. Konuşmaların ardından adaylar sahneye davet edildi, partiye hizmet eden bazı isimlere plaket takdimi yapıldı. Program Nohutlu Tepe’de yemek ikramıyla son buldu.

 

Editör: TE Bilişim