Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, Abartı Egzoz, Yüksek Ses Müzik ve Modifiye Araçlarla ilgili başlattığı denetimlerin sonuçlarını açıkladı.
27 Ocak 2024 ile 2 Şubat 2025 tarihleri arasında il merkezi genelinde gerçekleştirilen uygulamada, toplamda 303 şahıs sorgulanırken, 80 araç da incelendi.
Denetimler kapsamında, çeşitli ihlaller nedeniyle 26 araca cezai işlem uygulandı. Bu işlemler arasında 3 araç sürücüsüne kask kullanmamaktan, 15 sürücüye yüksek ses müzik dinlemekten, 2 sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan ve 6 araca da diğer maddelerden işlem yapıldığı bildirildi.
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların güvenliğini ve trafik düzenini sağlamak amacıyla bu tür denetimlerin devam edeceğini belirtti.