TÜRKMEN, Yörük, Çıtak, Manav, Misket, Terekeme, Kara Kalpak, Noğay, Tatar, Ahbaza, Arnavut, Kabardey, Çavuş, Kumuk, Karaçay, Varsak, Muhacir, Gacal, Kurmançi, Zaza (Ekrad-Kürd), Alevi, Sünni, Kürt Alevisi, Sünni Kürt diye kendisini tanımlayan milletinin üzerinde oyunlar oynanıp, birlikleri ve dirlikleri bozulmaya çalışılıyor.
Senin:
26 Eylül 1932 yılında Diyarbakır Gazetesine verdiğiniz “Ben Türk eli’nin kahraman bir bucağındayım. Yazık ki buraya Bekir diyorlar. Fakat biz öz diyarımızın ne olduğunu biliriz. Bizim diyarımız Oğuz Türkü’nün öz kaynağıdır. Bizde bu yüce kaynağın çocuklarıyız. Buraya konduğumuzdan beri ne olduğumuzu anlatmaya çalıştık ve anlatıp duruyoruz ki, Türk eli büyüktür. Yeryüzünde yalnız o büyüktür. Her yeri dolduran Türklerdir. Her yanı aydınlatan Türk’ün yüzüdür. Türk Milleti bir bilek, Türk Boyları bu bileğin eli ve parmakları, Kürtler de bu parmaklardan birisidir”. Diye verdiğin tarihi demece muhalefet ediyorlar.
Alevi, Sünni ve Türk, Kürt kardeşliğini bitirmeye, tarihte Büyük Ermenistan, günümüzde BOP adıyla anılan Büyük İsrail bölücü projelerini hayata geçirmeye çalışıyorlar.
Ruhun şad, mekanın cennet olsun Türk atası, milletine bıraktığın bu Yüce Devleti, Cumhuriyeti Tanrı korusun, savunucularını yüceltsin.