Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yozgat İl Temsilcisi Ubeydullah Şahan, 5. Olağan İl Genel Kurulu sonrası yürütme ve yönetim kurulunun büyük bir heyecanla belirlendiğini açıkladı.

Tügva (1)

Şahan, “Bu kutlu yürüyüşte omuz omuza vereceğimiz, inancı, gayreti ve samimiyetiyle yolumuza ışık tutacak dava arkadaşlarımızla birlikte Yozgat’ta gençliğe hizmet yolculuğumuzda yeni bir sayfa açıyoruz” dedi.

Yeni Dönem, Yeni Heyecan

Yeni dönemde ahlaklı, vizyoner ve sorumluluk sahibi bir gençlik için gece gündüz çalışacaklarını belirten Şahan, “Her adımımızda gençliğin yanında, yarınların inşasında olacağız” ifadelerini kullandı.

Akaryakıta büyük düşüş geliyor! Akaryakıta büyük düşüş geliyor!

Rabbinden hayırlı hizmetlerde buluşmayı dileyen Şahan, “Ekibimize birlik ve muvaffakiyet nasip eylesin. Yozgat gençliğine hayırlı olsun, yolumuz açık olsun” diye konuştu.

Muhabir: Alpaslan Demir