Yozgat Devlet Hastanesi'nde 6 ay önce göreve başlayan KBB Uzman Doktoru Metin Çalışkan, teşhis ve tedavide ortaya koyduğu başarılarla kısa sürede hastalarının ilgisini çekmeyi başardı. Genç doktor, yaptığı başarılı ameliyatlarda Yozgat Devlet Hastanesi'nde ilklere imza atıyor.
ESTETİK DÜZENLEMELER YAPIYOR
    Çalışkan, özellikle burun ameliyatları sonrası oluşabilecek görüntü bozukluklarına estetik cerrahi ile çözüm buluyor.
    Başarılı burun ameliyatlarını hastane bünyesinde gerçekleştiren Uzman Doktor Metin Çalışkan, bir çok hastanenin ciddi paralar alarak yaptığı ameliyat sonrası estetik düzenlemeyi, ücretsiz ve de başarıyla gerçekleştiriyor.
    Burun ameliyatı sonrası sağlığına kavuşan hastalar, aynaya baktıklarında estetik düzenlemesi yapılmış bir burunla karşılaşıyor. Estetik cerrahideki başarısını Yozgatlıların hizmetine sunan başarılı doktor, bu sayede insanların yüzlerindeki tebessüme vesile oluyor.
TÜMÖR AMELİYATLARI ARTIK YOZGAT'TA DA YAPILIYOR
    Çalışkan, genellikle büyük hastanelerde yapılan tümör ameliyatlarını da Yozgat'ta başarıyla icra ediyor.
    Teşhisini koyduğu hastalarını hiç bekletmeden bir hafta içerisinde ameliyata alan KBB Doktoru Metin Çalışkan, tümör ameliyatlarını da başarıyla gerçekleştirerek hastalarını hem başka şehirlerde yaşayacağı bir çok eziyet ve ekstra masraftan da kurtarıyor.
6 AYDA 300 AMELİYAT GERÇEKLEŞTİRDİ
    Hastaları ile kurduğu diyalog sayesinde anlama ve anlaşılma noktasında sıkıntı yaşamayan başarılı doktor, 6 ayda tam 300 ameliyat gerçekleştirdi.
    Yozgat Devlet Hastanesi'nde yaptığı ilk ameliyatlarla önemli başarılara imza atan Çalışkan, burun eti gibi insanların nefes almasını zorlaştıran durumlarda hastayı yatırmadan, poliklinik içerisinde acısız ve kansız olarak gerçekleştiriyor.
    KBB Doktoru Metin Çalışkan'ın kısa sürede ortaya koyduğu bu performans vatandaşlar tarafından tercih edilmesine yol açıyor. 

Editör: TE Bilişim