SPOR Toto Üçüncü Ligi, Bölgesel Amatör Lig ve Türkiye Hentbol Erkekler İkinci Ligi'nde heyecan bu hafta sonu oynanacak olan müsabakalar ile başlıyor. 
Spor Toto Üçüncü Ligi Üçüncü Grup'taki temsilcimiz Yimpaş Yozgatspor, büyük umutlarla başladığı ligde umduğunu bulamamış ve ligin ilk devresini 16 puan ile 14'üncü sırada tamamladı. Devre arasını Antalya'da geçiren kırmızı siyahlı ekip hafta başında ligin ikinci yarısının ilk müsabakası olan Keçiörengücü maçı hazırlıklarına başladı. Bu güne kadar sadece sol kanat oyuncusu Gökhan Lale'yi kadrosuna katan kırmızı siyahlılar, buna karşılık 5-6 oyuncusu ile yolları ayırdı. Şuanda kaleci, stoper ve forvet oyuncusu arayışlarını sürdüren Yimpaş Yozgatspor'da bu mevkilere henüz transferlerin gerçekleştirilememesi tedirginliklere neden oluyor. 
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları ligin güçlü ekiplerinden Keçiörengücü karşısında teknik direktör Semih Tokatlı elindeki kadrodan oluşturacağı en iyi bir takım ile sahaya çıkacak. Bu takımın güçlü rakibi karşısında ne kadar başarılı olacağı ise tartışılır.
Bölgesel Amatör Lig Dördüncü Grup'taki temsilcimiz Sorgun Belediyespor ise teknik direktör Feridun Dündar gözetiminde sezona ilk iki takım arasına kalabilme parolasıyla başlamış ve ligin ilk devresini Zara Belediyespor'un ardından ikinci sırada tamamlamıştı. Devre arasını Yimpaş Yozgatspor gibi Antalya'da geçiren sarı siyahlı ekip Salı gününden itibaren ligin ikinci yarısında kendi saha ve seyirci önünde oynayacağı lider Zara Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Kadrosunu bir çok yetenekli oyuncu ile güçlendiren Sorgun Belediyespor ligin ikinci yarısında istediği elde edecek gibi gözüküyor.
Türkiye Hentbol Erkekler İkinci Ligi C Grubu'Ndaki temsilcimiz Yozgat Bozokspor ise ligin ilk yarısın iyi bir performans göstererek ikinci sırada bitirmişti. Bir hafta dinlendikten sonra ligin ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Yozgat Bozokspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde ligin ikinci yarısının ilk müsabakasını Kahramanmaraş Gençlikspor ile oynayacak. Ligin son sırasında yer alan rakibi karşısında galip gelmek isteyen temsilcimiz Yozgatspor, bu galibiyet ile lige iyi bir başlangıç yapmanın peşinde...