POLİTİKADAN, Particilikten de pek anlamam… Ancak Prof.Dr. Taner Demirer’e  Sorgunluların kucak açtıklarına şahit oldum.
Teşkil edilen konvoya el sallayanlar, dolaştıkları esnaf ziyaretinde ki, olağan üstü sıcak karşılamalar, her gören vatandaşların hal hatır sormaları, ilçe teşkilatının dört dörtlük organizesi hayli taraftar topladıklarını göstermektedir. 
İlçe Başkanı Fatih Mehmet Sungur bu başarının baş mimarlarından olduğunu, Şahin Köksal’ın örgütçülüğünü, geleceğe objektif bakışını, Yozgat İl Başkan Yardımcısı Bekir Ağır’ın çabalarını, Emre Ekim’in konuklara rehberliğini keyifle izlemiş olduk. Olduk diyorum, Yozgat’ımızın yetiştirdiği değerlerimizden Murat BAYAR ağabeyimizle birlikteydik. Yolculuğumuz beraberdi… 
Kendisine izlenimini sordum “Bu coşku devam ettiği müddetçe, Yozgat bir değil, iki milletvekili bile çıkartabilir. Adayımız Prof. Dr. Taner Demirer başlı başına bir değerdir.” Diye cevapladı. 
Murat Bayar ağabeyinin görüşlerine aynen katılıyormusun derseniz, aynen katılıyorum.
Prof.Dr. Taner Demirer konuşmaların da ağırlıklı olarak ekonomiden ve idari yanlışlıklardan söz etti.
 Dinleyicilerden bol alkış almasının yanı sıra “Tam donanımlı bir adayımız var.” Söylemlerine de konu edildi. Çoğu Yozgatlının derdine derman olan Prof.Dr.Taner Demirer, Milletvekili seçildiğinde de Yozgat’a çok büyük hizmetler yapacağının ışıklarını saçmıştır.