Yenifakılı ilçesine Bozok Üniversitesine bağlı bir yüksek okul yapılması için hayırsever vatandaşlar Mustafa Halıcıoğlu, Merhum Aziz Deniz, Zeki Ulutürk, Mücevher Ulutürk, Saffet Karacabey,Merhum Ali Osman Karacabey, Mehmet Ayıldız ve Mustafa Karacabey arsa bağışında bulundu.
     Kaymakam Kerem Yüksel'i arsa bağışçılarını temsilen makamında ziyaret eden Salim Deniz, Mustafa Halıcıoğlu ve Mustafa Karacabey, Yenifakılı-Boğazlıyan Yolu arasında bulunan 63 bin 200 metre karelik arsanın bağışıyla ilgili belgeleri kaymakam Kerem Süleyman Yüksel'e teslim etti.
     Kaymakam Yüksel, ''Yüksel okul inşaati için arsa bağışında bulunan vatandaşlarımıza herbirine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yapımı planlanan yüksel okul ilçemizin sosyal yaşantısını değiştirecek ve ekonomik açıdan ilçeye canlılık getirecektir'' dedi.
     Bağışçılardan Mustafa Karacabay ise ''Yapımı planlanan yüksek okul için arsa bağışını yapmış bulunuyoruz. Yenifakılı'mızın geçmiş zamandan itibaren istediği bu yüksek okul inşallah yapılır ve en kısa sürede de hizmete girer'' diye konuştu.
Editör: TE Bilişim