Sorgun ilçesinde, ''Dershaneye gidiyorum'' diyerek evden ayrılan 20 yaşındaki gençten 8 gündür haber alınamadığı ileri sürüldü.
     Ahmetefendi Mahallesi'nde oturan 51 yaşındaki baba Fazlı ve 42 yaşındaki anne Makbule Çay, tek erkek çocukları olan Deniz'in üniversite sınavlarına hazırlanmak amacıyla özel bir dershaneye devam ettiğini ifade ederek, 7 Şubat günü ''dershaneye gidiyorum'' diyerek evden ayrılmasının ardından bir daha eve dönmediğini belirttiler.
     Deniz'in Sorgun Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi olduğunu belirten baba Çay, ''Oğlum kaybolmadan önce bizlerden habersiz lokantaya giderek bir ay süreyle yemek yemiş. Bunun sonucunda da lokantaya olan 98 liralık borcuna karşılık cep telefonunu lokanta sahibine bırakmış. Bunu öğrendiğimi, bu yüzden de kızacağımı düşünerek evi terkettiğini düşünüyorum'' dedi.
     9 gündür Yozgat ve Sorgun'da aramadık yer bırakmadıklarını belirten gözü yaşlı anne ve baba, oğullarını gören veya nerede olduğunu bilenlerin insaniyet namına haber vermelerini istedi.
     Anne Makbule Çay ise ''9 gündür gözlerime uyku girmiyor, oğlum seni bekliyoruz, evine dön'' diyerek gözyaşı döktü.
Editör: TE Bilişim