Akdağmadeni ilçe merkezinde Haseki Cami yanında bulunan binanın istimlakıyla ilgili sorun çözüldü.

     Belediye Başkanı Suphi Daştan, yaptığı açıklamada, Haseki Camii yanında bulunan Köklüler ailesine ait binanın istimlak işleminin mahkeme kararıyla tamamlandığını bildirdi.

     İstimlak bedeli olarak 294 bin liranın belediye öz kaynaklarından hak sahiplerine ödendiğini belirten Daştan, istimlak edilen binanın yıkılarak büyük meydan projesine dahil edileceğini bildirdi.

     Daştan, Karadikmen Köyünde çıkarılan sıcak suyun ilk taksiti olan 154 bin doların da belediye öz kaynaklarından ödendiğini sözlerine ekledi.

BELEDİYEYE YENİ HİZMET BİNASI

                Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, yeni yapılacak belediye hizmet binası için proje ihalesine çıktıklarını bildirdi. Daştan, Akdağmadeni belediyesinin 2011 yılında da önemli proje ve yatırımlara devam ettiğini belirterek, ''Mülkiyeti belediyeye devredilen özel idare binasının yıkılarak yerine ilçemizin genel kültürünü yansıtan, ilçemize yakışan yeni bir belediye hizmet binası yapacağız'' dedi. Daştan, mevcut belediye binasının artık ömrünü tamamladığını, değişen ve gelişen Akdağmadeni'ne daha değişik bir çehre kazandıracak belediye hizmet binasını proje ihalesine çıkardıklarını ifade etti.

Editör: TE Bilişim