Perşembe günü öğlen saatlerinde Satürn ve Merkür arasında destek açısı dediğimiz 60 derecelik bir açı oluşacak. Fikir ve düşüncelerimizi rahatça ifade edeceğiz. Projelerimiz daha sağlam daha planlı ve yavaş ilerleyebilir. Zihnimiz planlı ve disiplinli çalışacaktır. Detaycı, ciddi ve hırslı olacağız. Fikirler, düşünceler ve projelerimizle ilgili kalıcı sonuçlar alabiliriz.
Perşembe günü öğleden sonra Ay, Yengeç burcuna geçecek ve pazara kadar burada kalacak. Ay, Yengeç burcunun yönetici gezegenidir. Burada bütün özelliklerini etkili bir biçimde gösterecektir. Duygusal olarak hassas, anaç ve korumacı davranacağız. Aile ve sevdiklerimizle vakit geçirmek duygusal açıdan iyi gelecektir. Duygular rahat ve yumuşak akacak. Aile ve büyüklerimizi ziyaret etmek duygusal açıdan bizleri besleyecektir.
Perşembe akşamüstü Mars ve Kuzey Ay düğümü arasında mücadele açısı dediğimiz 90 derecelik bir açı oluşacak. Ay Düğümleri, Ay ve Güneş' in yörüngelerinin kesiştiği noktaları ifade eder ve bu hayatta nasıl ilerlememiz gerektiğini anlatır. Mars ile sert açısında hedeflerimiz ve girişimlerimizde zorlukların çıkması muhtemeldir. İlerleyebilmek adına sert tartışmalara ve agresif tavırlar içinde olmamaya dikkat etmeliyiz. Hedefler konusunda hemen pes etmemek gerekecek.
Cuma günü akşam saatlerinde Merkür ve Mars arasında destekleyici açı diye tabir ettiğimiz  0
derecelik açı oluşacak. Düşündüğümüz fikir ve projeleri hayata geçirebilmek için motivasyonumuz yüksek olacaktır. Planlı ve stratejik düşüneceğiz. 
Pazar günü Ay 04.00' da Aslan burcuna geçecek. Eğlenme ve sosyalleşme isteğimiz artacak. Egolarımız biraz artabilir, olayların merkezinde olmak isteyebiliriz. Yaratıcılığımız, çocuksu yönlerimiz ve sahnede olma arzumuz artacak. Beğenilmek, takdir toplamak ve yeteneklerimizi sergilemek isteyeceğimiz bir kaç gün geçireceğiz. Kendimizi daha kolay gösterebilir, her zamankinden biraz daha gösterişli olabiliriz. Yeni bir hobiye başlama ihtimalimiz yüksek. Çocuklarla eğlenmek duygusal tatmini bulmamızı sağlayacaktır.
Pazar günü sabah saatlerinde Merkür ve Plüton arasında sert bir görünüm oluşacak. Zihinsel anlamda sert, gergin ve kavgaya müsait bir yapıda olabiliriz. Yıkıcı ve manipülatif konuşmalara şahit olma ihtimalimiz yüksek. Zihinsel, sözel ve yazısal anlamda güç savaşlarına çekilebiliriz. Takıntılı ve kuşkucu düşüncelerimiz artabilir. Başkaları üzerinde sözle baskı kurmak, kin, intikam ve iğneleyici konuşmalar yapmamaya özen göstermemiz gerekecek.