Yozgat’taki sivil toplum kuruluşları Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının öncülüğünde TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ı ziyaret ettiler.

 Yozgat’taki STK’ları bir araya getiren yolculuğun durağı TBMM olacak. Dün saban saat 10.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan iki otobüsle Ankara’ya hareket eden STK temsilcileri, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’la iftar masasında bir araya gelecek.

            Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, Yozgatlı STK’lar olarak TBMM’de önemli görevlerde bulunan Cemil Çiçek ve Bekir Bozdrağ’a ziyaret ederek, güç vermek, destek olmak istediklerini söyledi.

            Özışık; “Yozgat Sivil Toplum Kuruluşları (STK) olarak hemşerilerimiz TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ’ı ziyaret etmeye gidiyoruz. Kendileriyle hem gurur duyduğumuzu hem de büyük beklentilerimizin olduğunu belirterek ziyaretimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI BOZDAĞ’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Akdağmadeni ilçe teşkilatı ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın ziyaret etti.

     AK Parti Akdağmadeni İlçe Başkanı Adem Darımla, İl Genel Meclis Başkanı Ayhan Can, Ziraat Odası Başkanı Eyüp Elmalı, Muhtarlar Derneği Başkanı Önder Gürel Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ı ziyaret ettiler.

     AK Parti İlçe Başkanı Adem Darımla, ziyaret dönüşünde yaptığı açıklamada başbakan yardımcılığı gibi önemli bir görevi üstlenerek Yozgat'ın gururu olan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ı ziyaret ederek, kendisine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim