Türkiye’nin en büyük esnaf hareketi olan TESKOMB’un mimarlarından olan Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, TBMM çatısı altında doğduğu topraklara adeta yatırım yağdırdı. Parti ve insan farkı gözetmeksizin tüm Yozgatlılara kucak açan Akgül, milletvekilliği sürecinde yaptığı eğitim, sağlık ve sosyal yatırımlarla tek başına doğduğu toprakların yatırım kaynağı oldu. Akgül’ün şimdiki hedefi ise yeni dönemde yatırımlarını tamamlamak ve yeni hizmetlerinin temelini atmak olacak.

2007 genel seçimlerinde Ak Parti’den Yozgat Milletvekili seçilen Abdulkadir Akgül, 12 Haziran genel seçimlerinde partisinin 4. sıra milletvekili adayı olmasına rağmen bir yandan Yozgat’taki yatırımların tamamlanması için mesai harcarken, diğer yanda da seçmenle bir araya gelip partisinin projelerini anlatıyor. Halkçı kimliği, değişmeyen Yozgatlı yapısı ile insanların diyalog kurabileceği milletvekili olan Akgül, istikrarın sürmesi, yatırımların artarak devam etmesi için seçim çalışmalarını dur durak vermeden sürdürüyor.

ESNAF KİMLİĞİ

 İLE YOZGAT’A

HER ZAMAN SAHİP ÇIKTI

            Türkiye’nin en büyük esnaf hareketi olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (TESKOMB) Başkanı iken ortaya koyduğu başarılı çalışmalarını Yozgat’a yatırım noktasında yansıtmayı başaran Akgül, milletvekilliği sürecini de en iyi şekilde değerlendirdi.

            TESKOMB Genel Başkanı iken Bozok Üniversitesi Rektörlük Binası’na 100 bin TL’lik maddi yardım sağlayan Akgül, milletvekili seçilmesinin ardından katkılarını da artırdı.

OKULLARIN TEMELİNDE AKGÜL İMZASI VAR

            Bozok Üniversitesi’nin kurulmasının ardından ilçelerde başlayan yüksek okul inşaatlara maddi destek veren Akgül, seçim bölgesi Sarıkaya ve çevresine önemli katkılar sağladı. Sarıkaya’da devam eden Uygulamalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu için 500 bin TL aktaran Akgül, Sorgun Meslek Yüksek Okulu’na da 350 bin TL ödeme yaptı.

            Yenifakılı ilçesine yapılması planlanan Meslek Yüksek Okulu’na da maddi yardım sözü veren Akgül, 500 bin TL ödemede bulunacak.

            Bozok Üniversitesi’nin bilgisayar ihtiyacının karşılanması amacıyla 150 bin TL maddi yardımda bulunan Akgül, Yozgat merkeze Park yaptıran tek milletvekili özelliğini taşıyor.

YATIRIMLAR

TAMAMLANSIN,

YENİLERİ EKLENSİN

            Ak Parti Yozgat Milletvekili Adayı Abdulkadir Akgül, bu güne kadar Yozgat’a kazandırdığı yatırımlarının devam etmesi, yenilerinin eklenmesi için Yozgatlı’nın 12 Haziran seçimlerinde vereceği oylara talip.

            Yozgat’a daha fazla hizmeti sağlamak adına çıktığı yeni dönemde halkla iç içe olan, köy köy kasaba kasaba, ilçe ilçe gezen Akgül, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Akgül, sadece seçim bölgesi Sarıkaya’nın değil 13 ilçesi ile birlikte Yozgatlı’nın milletvekili olduğunu söyledi.

            Gençlerin iş sahibi olmasından, yeni yatırımların oluşmasına kadar pek çok alanda mesai harcadığını ifade eden Akgül; “Milletvekilliği yaptığım 4 yıl içinde Yerköy, Şefaatli, Çekerek, Aydıncık, Kadışehri, Saraykent, Boğazlıyan ve Çayıralan'dan 400'ün üzerindeki gencimizi banka ve devlet dairelerine memur olarak yerleştirdim. İşadamı olmadığım halde 14 milyona mal olacak Sarıkaya Rehabilitasyon ve Fizik Tedavi Yüksek okulunu başlattım. Hiçbir kimsenin bir kuruş yardımı olmadan süratle ilerliyor, 3.katına geldi. Şu ana kadar 500 bin TL ödedim. Sorgun Meslek Yüksek Okullu 4. katına geldi.

Benden başka yardım yapan yok. Sorgun Meslek Yüksek Okulu için 350 bin TL ödedim.  Yenifakılı'da Yüksek Okulun projesine başladık.

            Yenifakılı'da bin kişinin huzurunda 450 bin TL sözünü verdim.  Yozgat esnafının tüm gecikmiş faizlerini affettiren tek insanım. Sarıkaya'ya doğalgaz sözü alan, Sorgun-Sarıkaya Boğazlıyan duble yolunu İl Özel İdaresi'nden  önceki dönemde görev yapan  Vali’ye zorla yaptırdım. Tüm ilçelere Anadolu Öğretmen Liselerinin açılmasını sağladım” diye konuştu.

HİZMETTEN BAŞKA

BİR GAYEM YOK!

            Ak Parti Yozgat Milletvekili ve 12 Haziran Genel Seçimlerinin Yozgat Milletvekili Adayı Abdulkadir Akgül, yeni dönemde milletvekili adayı olmasındaki tek gayenin doğduğu topraklara daha fazlasını yapma isteği ve arzusu olduğunu söyledi.

            Akgül, milletvekili olmadan önce de yaptığı hizmetlerin TBMM çatısı altında daha da artarak devam ettiğine dikkat çekti.

            Akgül; “Ben Yozgat’ın bir evladı olarak her zaman doğdum topraklara nasıl bir çivi fazladan çakabilirimin gayretinde oldum. Yozgat’a hizmet etme, bir şeyler yapabilme, yatırım yapma gayesi ve arzusu milletvekili olmadan önce de vardı, milletvekili olduktan sonra da devam etti.

            Ak Parti gibi Türkiye’nin, Türk insanın, Yozgat’ın tek umudu, beklentilerini aydınlık yarınlara ulaştıracak ak kadroların sahibi bir siyasi partinin yeni dönemde de tek başına iktidar olması gerekir. Yozgatlı bu güne kadar üzerine düşeni yerine getirdi, desteğini esirgemedi. Önümüzdeki 12 Haziran Genel seçimlerinde de bu desteğin daha da artarak devam edeceğinden şüphem yok. Yozgat halkının vereceği destek hizmet etme gücümüze güç katacaktır” diye konuştu.

GENEL BAŞKANDAN

TAM DESTEK

            Türkiye’nin en büyük esnaf hareketlerinden olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) yaklaşan genel seçimler öncesi yeni dönem de milletvekili adayı olan Milletvekili Abdulkadir Akgül’e tam destek verdi.

            Akgül’ü destek için Yozgat’a gelen Birlik Başkanı Salahaddin Hünü,TESKOMB eski genel başkanı Yozgat vekili Abdülkadir Akgül’ü yine vekil olarak görmek istediklerini ve bu konuda da tam destek verdiğini söyledi.

            Yozgat Esnaf Odalar Birliği Başkanı Uğur Bektaş’ın makam odasında gerçekleşen ziyarette Bektaş’ta eski genel başkanlarının Yozgat vekili olarak bir çok hizmete imza attığını belirterek, kendilerini tekrar vekil olarak görmekten büyük mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim