Yozgat'ta yayın yapan yerel gazete ve ulusal ajans temsilcileri Cihan Haber Ajansı ve Zaman Gazetesi tarafından organize edilen çiğ köfte yemeğinde bir araya geldi.
    Hanımeli Fast Food'da düzenlenen çiğ köfte yemeğinde birlik, beraberlik ve kaynaşma adına hoş sohbetler yapıldı. Gecede Yozgat basını ve ilin sorunları konuşuldu.
    Cihan haber ajansının yapmış olduğu organizeye değinen basın mensupları, bu gibi etkinliklerin rutin hale gelmesi gerektiğini ifade etti.
    Basın mensupları ilde herhangi bir faaliyeti olmayan Yozgat Gazeteciler derneğini de biran önce yeni yönetim oluşturulmasını ve aktif olarak çalışmalara başlaması gerektiği kararı aldı. Geç saatlere kadar süren sohbete sonradan katılan  Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Mağazalar Genel Müdürü Nurullah Nurdoğan, Yozgat basınının tamamının bir arada olmasından mutluluk duyduğunu söyledi.  Basın mensupları Cihan ve Zaman Gazetesine böyle bir geceyi organize ederek birliktelik oluşturdukları için teşekkür etti.
    Geceye RTV 66 Televizyonu Genel Müdürü Celal Doğru, Yozgat Haber Gazetesinden Bilal Yeşilkayalı, Evren Kurban ve Feyzullah Doğru, İleri Gazetesinden Tarık Yılmaz, Kaan Pınarcıoğlu, Yeniufuk Gazetesi sahibi Bekir Çaylak, Merhaba Yozgat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recai Büyüksoy, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Çetin Mermertaş ve Muhabir Mustafa Avcı, Yozgat Hakimiyet Gazetesi Sahibi Y. Kenan Yılmaz, Anadolu Ajansı Yozgat Büro Müdürü Seyfi Çelikkaya ve İhsan Çelikkaya, İha. Ömer Ertuğrul, Dha. Harun Gökçeoğlu, TRT. Abdurahman Doğan, Cihan haber temsilcisi Ferhat Özer, Zaman Gazetesinden Abdulvahap Özbey ve Ahmet Kalkan katıldı.
Editör: TE Bilişim