Vali Şentürk Kaymakamlıkta yaptığı basın açıklamasında, Vali olarak ilçeleri, beldeleri ve köyleri ziyaret ettiğini, bu ziyaret sırasında ilgililerden yerleşim birimleriyle ilgili bilgi aldığını söyledi.
    Şentürk, ''Her gittiğim yerde kaymakamlar, belediye başkanları ve daire müdürleriyle yaptığım toplantılarda bulundukları yöreyle ilgili bilgi alıyorum'' dedi.
     Vali Şentürk, gittiği yerlerdeki sorunları belirledikten sonra çözüm yollarını da yine onlarla birlikte aradıklarını, kendilerini aşan sorunları hükümet veya ilgili bakanlıklarla görüşerek çözüme kavuşturmaya çaba harcadıklarını belirtti. Vali Şentürk, bu düşünce kapsamında sorunları yerinde tespit edip, ilde yapılacakların bizzat takipçisi olacağını ifade etti.
     Vali Necati Şentürk daha sonra Kaymakamlık Salonundaki toplantıya geçti. Kaymakam Ertuğrul Kılıç tarafından ilçenin tarihi, eğitim durumu, ekonomisi ve sivil toplum kuruluşlarıyla ilgili bilgi verildi.
     Eğitimde okullaşma ve başarı oranının yüzde 98'lere ulaştığını öğrenen Vali Şentürk, başta Kaymakam Ertuğrul Kılıç olmak üzere il ve ilçe milli eğitim müdürlerini tebrik etti.
     Kaymakam Kılıç sosyal tesisler, spor sahaları, yeşil kart, kültür ve turizm, ekonomik yapı, tarım ve hayvancılık, arazi tahsisi, çiftçi sayısı, orman, sanayi ticaret ve ilçe emniyet ile ilçe jandarma kurumları hakkında kısa bilgiler vererek 2010 yılında yapılan faaliyet ve projeler hakkında sunum yaptı.

Editör: TE Bilişim