Milletvekili seçilir seçilmez özel telefon numaralarını halka kartvizitle dağıtan Ak Parti Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, kendisine telefonla ulaşabilecek maddi gücü olmayanlar için kendi ismini taşıyan internet sitesinde ‘Tradewifi’ uygulaması başlattı. Vatandaş telefon numarasını yazıyor, Coşkun’un telefonu otomatik olarak vatandaşı arıyor.

            Milletvekili Osman Coşkun www.osman.com.tr isimli internet sitesinden vatandaşın kendisine rahatlıkla ulaşabileceği ‘Tradewifi’ bölümü oluşturdu.

            Bu bölüme telefon numarasını yazan herkes anında Coşkun’un telefonundan otomatik olarak aranıyor. 

            2007 genel seçimleri öncesi ve milletvekili seçilmesinin ardından cep numaralarını halka dağıtan ve kendini ‘Türkiye vekili’ ilan eden Coşkun, ülkenin bir yanından gelen yüzlerce, binlerce telefonu yanıt verebilmek için başlattığı uygulamanın vatandaşlara büyük kolaylıklar sağladığını söyledi.

            Telefonu olmayan, ya da kontörü olmadığı için arayamayan vatandaşların ulaşımı kolaylıkla sağlayabilmesi için pratik bir uygulamayı hayata geçirdiğini söyleyen Coşkun; “Milletvekili seçildiğim günden bu tarafa insanlarla birebir telefonda görüşüyor, sorunlarını, taleplerini, sıkıntılarını dinliyorum. Bu güne kadar bir çok vatandaşımıza elimden geldiğince çözüm üretmeye, yardımcı olmaya çalıştım.

            Fakat imkanları olmadığı için bana ulaşamayanlar olduğunu düşünerek internet sitemizden yeni bir sistem başlattık. İnternet sitemize girenler telefon numarasını yazıyor. Sistemimiz yazılan numarayı telefonum otomatik olarak arıyor. Bu sayede vatandaşlara ulaşabiliyorum.

            Bu örnek hizmeti imkanlarım ölçüsünde sürdürmeye devam edeceğim” diye konuştu.

            Milletvekili Osman Coşkun, 12 Haziran Genel Seçimlerinde milletvekili adayı olarak listede yer almadı.

Editör: TE Bilişim