Yozgat Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirdiği başarılı ameliyatlar ve estetik operasyonlarla dikkat çeken KBB Doktoru Metin Çalışkan, Sorgun Devlet Hastanesi’nde hizmet vermeye başlaması ile birlikte ağrısız bademcik, burun ve horlama ameliyatları gerçekleştirmeye başladı. Çalışkan’ın talebi ile hastaneye alınan yeni teknoloji ile ameliyatlar farklı bir boyut kazandı. Burun estetiği ameliyatlarında Yozgat genelinde tek doktor olan Metin Çalışkan, kısa bir süre önce Sorgun Devlet Hastanesi’nde görev yapmaya başladı. Çalışkan’ın talebi üzerine hastane başhekimliği tarafından alınan “Cablator2 Surge” cihazı sayesinde ağrısız ameliyatlar yapılıyor. Sadece Sorgun Hastanesi’nde uygulanan bu sistem sayesinde ameliyatlar hem daha pratik oluyor, hastalarda kısa sürede iyileşiyor.

ÜNLÜ HASTANELER

KULLANIYOR

            Türkiye’de sadece bazı ünlü hastaneler ve Araştırma Hastaneleri’nde kullanılan Cablatör2 Surge cihazını Sorgun Devlet Hastanesi’ne kazandırılması için talepte bulunan Çalışkan’ın isteğini yerine getiren hastane yönetimi böylelikle Sorgunlulara önemli bir sağlık teknolojisini kazandırmış oldu.

            Bu cihaz tarafından sağlanan radyo dalgaları ile kanamasız, ağrısız ameliyatların adresi Sorgun Devlet Hastanesi oldu.

SADECE SORGUN

HASTANESİ’NDE VAR

            Hastaya ağrısız ameliyat ve kısa sürede iyileşme şansı veren Cablation Teknolojisi il genelinde sadece Sorgun Devlet Hastanesi’nde bulunuyor.

            Yaklaşık 1 haftadır Sorgun Devlet Hastanesi Doktorlarından KBB Doktoru Metin Çalışkan tarafından yapılan bademcik, burun, horlama ameliyatları bu cihaz sayesinde hastanın daha az acı hissetmesini ve kısa sürede iyileşmesini sağlıyor.

ÇALIŞKAN İSTEDİ

BAŞHEKİMLİK GETİRTTİ

            Son yıllarda hastane bünyesinde ciddi yeniliklere giden Sorgun Devlet Hastanesi, kısa bir süre önce bünyesine dahil olan başarılı KBB Doktoru Metin Çalışkan’ın talebine kayıtsız kalmayarak hastaneye Cablator2 Surge cihazını kazandırdı.

            Bir haftadır Coblation Teknolojisi ile ameliyatlar yapan Dr. Çalışkan’ın hastaları kısa sürede ilişme kaydederek, daha az acı hissettiklerini söylediler.

            Kısa süren ameliyatlar neticesinde başarılı sonuçlar alınan teknoloji sayesinde Sorgun Devlet Hastanesi bölgenin tercih edilen önde gelen sağlık kuruluşu olma özelliğini sürdürdü.

Editör: TE Bilişim