Belediye Başkanı Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektörlüğü görevine kısa bir süre önce atanan Prof. Dr. Tamer Uçar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

            Başkan Başer, Bozok Üniversitesi'nin Yozgat için önemli olduğunu vurgulayarak, “Belediye ve üniversiteler arasındaki işbirliğinin daha da güçlendirilmesi gerekir. Belediye ve üniversiteler ortak çalışırlarsa bundan ülkemiz kazanır. Biz de belediye ve üniversite arasındaki işbirliği geliştirerek daha iyi hizmet etmek, fikir alışverişinde bulunmak için buradayız'' dedi.

            Yozgat'ın gelişmesi yolunda Bozok Üniversitesiyle koordineli olarak çalışacaklarını belirten Başer, belediye olarak gerekeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

            Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar da, “Yozgat halkı ve kamuoyunun Bozok Üniversitesinden çok şey bekliyor. Bu beklentiler bizi gururlandırıyor. Çünkü üniversitemizin değerini bilen bir halk ile karşı karşıyayız. Bu bize güç veren bir sorumluluk. Biz bu sorumluluğun bilincindeyiz. Bu bilinçle hareket ederek valiliğimiz, belediye başkanlığımız, sivil toplum örgütleri ve diğer kamu kurum ve kuruşları ile işbirliği içinde üniversitemizin Yozgat'a, bölgemize ve ülkemize büyük katkıları olacağına inanıyoruz. Biz de elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalacağız'' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim