İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Koordinatörü Psikolojik Danışmanı Nevzat Özer, farklı yorumları ve anlatımı ile sınavlara hazırlanan öğrencileri motive ediyor.

            Özer, son olarak Sağlık Meslek Lisesi’ndeki öğrencilere yönelik motivasyon konferansı düzenledi.

            Özer ilkini Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi’nde verdiği konferansını daha sonra Yozgat merkezdeki pansiyonda kalan öğrencilere yönelik verdi.

            Öğrencilere konferansın dışında farklı sunumları ile motive eden Özer, konferansın ardından kol oyunu ve kol bastı müzikleri ile öğrencileri hem eğlendirdi hem de etkili bir sunum gerçekleştirmenin keyfini yaşadı.

            Rehberlik Koordinatörü Psikolojik Danışmanı Nevzat Özer, amaçlarının öğrencileri hem psikolojik hem de fiziksel anlamda rahatlatmak olduğunu dile getirdi. Özer şunları söyledi: “Öğrencilerimizin bir çoğu motivasyon sorunu yaşıyor ve gerginler. Pansiyonlarda kalan öğrencilerin en azından 2 ayda bir müzik eğlence programları düzenlenmesi yerinde olacaktır.”

            Okul Müdürü Selma Kavaz da çok yararlı bir konferans olduğunu dile getirdi. Konferansa okul mudur yardımcıları ve bazı öğretmenlerde katıldı.

Editör: TE Bilişim