İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can, Diyarbakır’da yapılan hain saldırının ardından 13 askerin şehit edilmesinin ardından ortaya çıkan görüntünün birlik ve beraberliği bozma amaçlı olduğunu söyledi.

            Türk milletinin tarihte olduğu gibi bu gün de tahriklere ve ihanete prim vermeyeceğini belirten Can, Türk askerinin terör odaklarına gereken cevabı vereceğini söledi.

            Şehit olan askerlerin ailelerini paylaşan, baş sağlığı dileyen Can; “Gazilerimize de Allah’tan şifalar diliyorum. Terör saldırıları kesinlikle Türk milletinin birlik ve beraberliğine zarar vermeyecek, aksine ‘vatan sağolsun’ diyen anne ve babaların duaları ile bu millet daha da güç bulacaktır” dedi.

            Türkiye’de sağlanan huzur ortamını bozmak isteyen ihanet odaklarının hiç bir zaman amaçlarına ulaşamayacağını ifade eden Can, vatandaşı sağ duyulu olmaya davet etti.

            Terörün amacının kan ve göz yaşı dökmek ve kışkırtmalarla halkın huzurunu bozmak olduğu gerçeğine dikkat çeken İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can; “Türk milleti asla ve asla bu oyunlara gelmeyecektir. Terör konusunda uyglanan politikalar, milletin birlik ve beraberliği sayesinde inşallah akan kanların durmasına vesile olur” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim