AK Parti Yozgat İl Teşkilatı tarafından Cumartesi günü saat 13.30’da ‘Milli İrade Fotoğraf Sergisi” açıldı. Açılışa Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Jandarma Alay Komutanı Selçuk Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, Kadın Kolları Başkanı İhsaniye Altınok, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Emin Erbek, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 
LEKESİZ: “O GÜNLER UNUTULMAYACAK!”

AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, serginin açılışında yaptığı konuşmada 15 Temmuz gecesinin aradan bin yıl geçse de asla unutulmayacağını söyledi. 
AK Parti İl Başkanlığı olarak o günleri yaşatmak, hafızalarda canlı tutmak için fotoğraf sergisi düzenlediklerini belirten Lekesiz, şöyle konuştu: 
“16 Temmuz günü her birimizin hatırasının silinmeyeceğine hep beraber şahit olduk. 
O gün yaşanan olaylar bin yıl geçse de unutulmayacak. Ancak AK Parti İl Başkanlığı olarak genel merkezimizin tavsiyesi doğrultusunda o güne dair görüntüleri içeren bir resim sergisi düzenleyelim istedik. O günleri tekrar anımsatacak, o günü tekrar yaşatacak resimler var.”
Lekesiz’in konuşmasının ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, serginin açılışını yaptı. Bozdağ, sergide yer alan fotoğrafları tek tek ilgiyle inceledi. Vatandaşların da ilgi gösterdiği sergi gün boyu ziyaretçi akınına uğradı. 

Editör: TE Bilişim