Leonardo da Vinci" kapsamında uygulamaya konulan "Herkes için pazarlama" konulu proje ile Ulusal Ajansa teslim edilecek olan "Çok dilde yaşamak" konulu projenin tanıtımı yapıldı.

            Yozgat'ta "Hayat Boyu Öğrenme Programı, Leonardo da Vinci" kapsamında uygulamaya konulan "Herkes için pazarlama" konulu proje ile Ulusal Ajansa teslim edilecek olan "Çok dilde yaşamak" konulu projenin tanıtımı yapıldı.

            Yozgat Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi tarafından hazırlanıp, 2009 yılında uygulamaya konulan "Herkes İçin Pazarlama" konulu proje kapsamında, proje ortağı 6 ülkeden 14 kişi Yozgat'a geldi. Proje ortağı Finlandiya, Polonya, İtalya, Almanya, Çek Cumhuriyeti ve Türkiye'de öne çıkan ürünler okul salonunda sergilenip, tanıtımı yapılarak, pazar oluşturulmaya çalışıldı.

            Proje Koordinatörü Mustafa Yalçın, proje ortağı ülkelerden gelen konukların 28 Mayısa kadar Yozgat'ta kalarak, pazarlamaya yönelik eğitim ve uygulama çalışmalarına katılıp, öğrencileri bilgilendireceklerini söyledi.

            Yalçın, "Daha önce bu tip toplantılar diğer ülkelerde gerçekleştirildi. Altıncı toplantıya ise Yozgat evsahipliği yapmaktadır" dedi.

Proje kapsamında Finlandiya, İtalya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Polonya’dan 24 öğrenci ve öğretmen Yozgat’a geldi.

Editör: TE Bilişim