Ak Parti İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, Cemil Çiçek’in TBMM Başkanı olmasının Yozgatlılar adına büyük bir gurur vesilesi olduğunu söyledi. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’in TBMM Başkanı olarak seçilmesini teşkilat olarak beklediklerini belirten Açıkgöz; “Yozgatlı bir siyasetçinin devlet adamının 30 yıllık bir geçmişi olan devlet adamının siyaseti meclis başkanlığı ile taçlandırmış olması çok büyük bir onur” dedi.

BUNDAN YOZGATLI İSTİFADE EDECEK!

            Açıkgöz, Çiçek’in meclis başkanı olmasından en büyük istifadeyi Yozgatlıların sağlayacağını söyledi.

            Çiçek’in Yozgat kamuoyunu ve Yozgatlı’yı unutmayan, Yozgat’ın getirdiği projelere her zaman tereddütsüz destek veren bir siyasetçi, devlet adamı olduğunu ifade eden Açıkgöz; “Meclis başkanı olarak Yozgat için beklentilerimiz çok yüksek. İnşallah Yozgat’ımız için ve ülkemiz için hayırlar getirir” dedi.

BEKLENTİMİZ BOZDAĞ!

            Açıkgöz, Cemil Çiçek’in meclis başkanı olması ile gelişen sürecin yeni kabinede Bekir Bozdağ’ın isminin yer alması ile Yozgatlıların daha da mutlu olacağın söyledi.

            Yozgatlı’nın beklentilerine karşılık vermede başbakanın, milletvekillerinin start verdiğini ve yoğun bir mesai ile çalıştıklarını ifade eden Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Bekir Bozdağ’ın kabinede yer alması ile Yozgat adına beklentilerin daha da üst seviyeye çıkacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim