Fatih Mahallesi Muhtarı ve Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Yusuf Başer'e, mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Yusuf Başer, Fatih Mahallesi Muhtarı Mustafa Kocaaslan ve mahalle sakinlerini Belediye Meclis salonunda kabul etti.
    Fatih Mahallesi Muhtarı Mustafa Kocaaslan öncülüğünde yaklaşık 30 kişilik mahalle sakinleri ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Yusuf Başer'e mahallelerinde yaptığı asfalt çalışması ve diğer hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
     Belediye Başkanı Başer, mahalle sakinlerinin kendisini ziyaretinden onur duyduğunu ve işinin vatandaşa hizmet olduğunu söyledi. Bu yıl 30 kilometre asfalt çalışması yapacaklarını vurgulayan Başer, ''Asfalt yapacağımız yolun alt yapısını tamamladıktan sonra asfalt atıyoruz, yaptığımız yolun tekrar sökülmesini istemiyoruz'' dedi.
     Fatih Mahallesi muhtarının genç ve çalışkan biri olduğunu kaydeden Başer, mahalle muhtarının da mahallesine hizmet için seçildiğini, kendisinin ise Yozgat halkına hizmet için seçildiğini ve bunu en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olduğunu ifade etti. Başer, seçilmeden önceki vaatlerini teker teker yerine getirmeye çalıştıklarının altını çizerek, ''Borçlu bir belediye olmamıza rağmen bir çok önemli projenin altına imzamızı attık'' diye konuştu.
Editör: TE Bilişim