Yozgat Yurt-Ay Derneği Başkanı Hakan Çeliskoy, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında bayramların boşa geçirilmeyecek kadar müstesna günler olduğunu söyledi.
    Yurt - Ay Dernek Başkanı Hakan Çeliskoy, yayınladığı Kurban Bayramı mesajında, bir milletin milli ve dini değerlerinin, manevi zenginliğinin göstergesinin bayramlar olduğunu belirtti.
    Başkan Hakan ÇELİKSOY, yayımladığı mesajda şunları kaydetti: “Birlik ve beraberliğin pekiştiği, dostluk ve kardeşliğin yaşandığı müstesna zaman dilimlerinden olan bayramlar bir milletin milli ve dini değerlerinin, manevi zenginliğinin göstergesidir.
    Bayramlar, geçmiş ile gelecek arasında güçlü bir bağdır. Milli ve dini değerlerin, gelenek ve göreneklerin günden güne unutulduğu ve yozlaştığı günümüzde, bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru güçlenmektedir.
    Bu bakımdan bayramlar iyi değerlendirilmeli karşılıklı anlayış ve hoşgörü içerisinde geçirilmelidir. Köklü tarihi geçmişi ve güçlü kültür mirasını Bozok'tan devralan Yozgatımız'da da bayramların bu anlayış ve hoşgörü iklimi içerisinde yaşandığını ve yaşatıldığını görmekteyiz.
    Bu duygu ve düşüncelerle Yozgat Yurt - Ay Derneği Üyelerinin, Yozgat S.H.Ç.E.K. Spor Kulübü Üyelerinin, Değerli dostlarımızın ve tüm Yozgat'lı hemşerilerimizin Kurban bayramını kutlar, sağlık, huzur ve esenlikler dilerim.”

Editör: TE Bilişim